Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megfogom valaha szokni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogom valaha szokni a lélegzését, érintését?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,még szűz,barátommal történt meg az első csók is mostanában.Ő 34.Csak nekem még olyan furcsa ez az egész..furcsa,hogy hozzám ér egy férfi,furcsa,hogy hallom,ahogy a levegőt veszi,furcsa,hogy érzem a szája ízét,furcsa,hogy neki ugye másmilyen a teste,furcsa úgy az egész helyzet.Jelenleg nem tudom elképzelni,hogy ezt valaha megszokjam.Vagy ez elfog múlni és nem fogok ezeken kiakadni? Jelenleg kicsit olyan természetellenes nekem.

Más járt már így?

2018. márc. 9. 20:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

# 21

A "Testről és lélekről" c. film egy autista nőről szól. Elég sok köze van a mentális és lelki állapotának az ilyen furcsa szerelmi story kibontakozásához.

2018. márc. 10. 14:14
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
Az a nő nem autista, és a kérdezőt sem tartom annak. Nem kell ahhoz autizmus, hogy valaki nehezen oldódjon fel egy kapcsolatban. Vannak, akik számára a testiség furcsa, de ez javítható.
2018. márc. 11. 10:18
 33/33 anonim ***** válasza:

"Nem kell ahhoz autizmus, hogy valaki nehezen oldódjon fel egy kapcsolatban. "

Ennek nem állítottam az ellenkezőjét, csak annyit mondtam, hogy a filmben szereplő nő az. Sok helyen olvasni, hogy autista, legalábbis az autizmus egyik formájában szenved. A filmben szó szerint nem említették meg, csak annyit, hogy valamilyen mentális betegsége van.

2018. márc. 11. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!