Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogom valaha szokni a lélegzését, érintését?
21 éves lány vagyok,még szűz,barátommal történt meg az első csók is mostanában.Ő 34.Csak nekem még olyan furcsa ez az egész..furcsa,hogy hozzám ér egy férfi,furcsa,hogy hallom,ahogy a levegőt veszi,furcsa,hogy érzem a szája ízét,furcsa,hogy neki ugye másmilyen a teste,furcsa úgy az egész helyzet.Jelenleg nem tudom elképzelni,hogy ezt valaha megszokjam.Vagy ez elfog múlni és nem fogok ezeken kiakadni? Jelenleg kicsit olyan természetellenes nekem.
Más járt már így?
# 21
A "Testről és lélekről" c. film egy autista nőről szól. Elég sok köze van a mentális és lelki állapotának az ilyen furcsa szerelmi story kibontakozásához.
"Nem kell ahhoz autizmus, hogy valaki nehezen oldódjon fel egy kapcsolatban. "
Ennek nem állítottam az ellenkezőjét, csak annyit mondtam, hogy a filmben szereplő nő az. Sok helyen olvasni, hogy autista, legalábbis az autizmus egyik formájában szenved. A filmben szó szerint nem említették meg, csak annyit, hogy valamilyen mentális betegsége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!