Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Égtetek ki valaha szerelem terén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égtetek ki valaha szerelem terén?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, amit én egyszer személyesen éltem át néhány évvel ezelőtt:

akkoriban ismerkedtem meg egy a számomra most is nagyon kedves személlyel. Tudtam, hogy ő össze akar jönni velem, de én képtelen voltam beleszeretni. Pedig minden megvolt benne, amire vágytam, külsőre is az ideálom volt. De valahogy nem tudtam elképzelni, hogy együtt legyünk - talán a legutóbbi nagy csalódásom miatt.

2018. febr. 7. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Hiába találsz rá a megfelelő emberre, akkor sem fog összejönni. Adj időt magadnak. A rossz kapcsolatok, élmények után ne kezdj el ismerkedni, csak ha tényleg készen állsz rá. Több, mint fél éve egyedül vagyok, de még mindig nem vonz komolyabb szintű ismerkedés. Egyszerűen nincs itt az ideje, jó egyedül, kell ilyen időszak is. Jobban kell, mint hinnéd.
2018. febr. 7. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Igy van bele szaladni nem szabad egyikbol a masikba , mivel hajlamos az ember azokat a hibakat felhantorgatni a masik szemelynek is amiket elozo kapcsolatbol hozott , illetve a fusztraltaagot atvinni. Kell ido magunknak mindig hogy magunkba nezzunk ne csak a masik felet okoljuk minden egyes dologert meg ha a merleg mas fele huzna is. Egy kapcsolat ker felen all es bukik sosincs csak 1 hibas.
2018. febr. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!