Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem. Elmúlik valaha igazán?
4 éve ért véget. Még mindig ugyanaz az érzés kerít hatalmába, ha eszembe jut, mint akkor, amikor először megláttam. Rengeteg mindent megpróbáltam, nem tudok elszakadni tőle. A mai napig gondolok rá, hol mondjuk 2 hónap elteltével jut eszembe, hol pedig egy fél évig nem. Azt hittem, hogy majd az idő begyógyítja a sebeket, de ezeket nem lehet.
Valami ötlet? (ilyeneket leírni is felesleges, hogy próbálkozzak egyéjszakással, és stb.)
28/F
Nekem 8 év alatt nem múltak el az érzéseim az első szerelmem iránt.
Persze volt és van is kapcsolatom azóta, de sokszor álmodok vele és gyakran eszembe jut.
Nem tudom, hogy elmúlik e valaha, de jó lenne.
Sokan mondják, hogy az első szerelem sosem múlik el, de mindig véget ér! :)
Van, aminek csak meg kell történnie, és utána vége lesz. Nincs oka, indoka, nem lehet megmagyarázni, csak ez történik. Ezt el kell fogani és továbblépni. Talán még összehoz benneteket a sors később, de annak nem mindig van jó vége. Csak feltépi a sebeket. De az is lehet, hogy egy időre külön kell válnotok ahhoz, hogy tapasztalatot, és különböző élethelyzeteket éljetek át, külön, egymás nélkül. A sors kifürkészhetetlen. Ettől gyönyörű, de kínzó is.
Gondolj vissza rá jó szívvel. Légy hálás hogy ezt az érzést megtapasztalhattad, de lépj tovább, hisz az élet elszalad, és a múlton bánkódni nem érdemes. :)
Csak mindig előre! :)
Első: Igazad van teljes mértékben. Egyszerűen annyira elképesztően mély érzéseket tápláltam az illető iránt, hogy nem is igazán megy. Ismerkedni, beszélgetni próbálok, de nehezen engedek amúgy is közel magamhoz embereket. Ilyen vagyok. Ha valakit szeretek, azt (még ha nem is jól mutatom ki) tényleg a legőszintébb szerelemmel teszem.
Kettes: Valóban nehéz.
Ja, és ne vegyétek önsajnáltatásnak a kérdést, csak már nem tudok mit tenni, és gondoltam kiírom ide. Ment a zöld kéz mindkettőtöknek, köszönöm a választ.
Sajnos nekem is első szerelem volt,és rengetegszer eszembe jut :(
L
Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás, méghozzá a beteges fajtából.
Társfüggőség.
A lényege az, hogy kimaradt a biztonságos kötődés szakasza csecsemőkorban, és felnőttként ezt a kötődést keresed, gyakorlatilag egy pótanyát. Egészségtelen és önző az ilyen kapcsolat.
Olvass utána a témának, könyvek is íródtak belőle. Jó tanulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!