Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelem. Elmúlik valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelem. Elmúlik valaha igazán?

Figyelt kérdés

4 éve ért véget. Még mindig ugyanaz az érzés kerít hatalmába, ha eszembe jut, mint akkor, amikor először megláttam. Rengeteg mindent megpróbáltam, nem tudok elszakadni tőle. A mai napig gondolok rá, hol mondjuk 2 hónap elteltével jut eszembe, hol pedig egy fél évig nem. Azt hittem, hogy majd az idő begyógyítja a sebeket, de ezeket nem lehet.

Valami ötlet? (ilyeneket leírni is felesleges, hogy próbálkozzak egyéjszakással, és stb.)

28/F

2017. júl. 16. 17:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem mult meg el 4 ev alatt, de ugy gondlom, hogy elengedtem. Orulok neki, hogy boldog, meg ha massal is. Az ego-t kell elengedni, nem birtokolva szeretni. Szerethetem en igy a tavolbol is, csendben, magamnak es jo erzessel tolt el. Kozben meg elem az eletem, van masik kapcsolatom, amiben boldog vagyok es szerelmes. De az elso nemigen fog elmulni szerintem teljesen.
2017. júl. 17. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
ami nagy hatással van rád az nehezen kopik. A mi kapcsolatunk nem volt igazi kapcsolat, bizonyos okok miatt nem lehetett az, de borzasztóan szerelmes voltam. Valamikor a napokban még vele álmodtam, azt, hogy azóta is szeretjük egymást. Pedig nem, kb évente egyszer ha szülinapokon felköszöntjük egymást facebookon, mindkettőnknek családja lett, és már tíz éve semmi nincs köztünk. Elfelejteni teljesen nem biztos hogy fogod, megbékélned kell és elengedned. Az pedig biztosan menni fog. :)
2017. júl. 30. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó, ez annyira igaz az én esetemben is, hogy egy pillanatra megdobbant a szívem, és azt hittem, az én egykori szerelmem írta. Közben azonban rájöttem, hogy mi 20 éve járunk ebben a cipőben. És ez nem idiótaság. kedves 10-es.

Nekem közel 50 (felejthető) kapcsolatom volt, így tudom, hogy a szerelemnek vannak fokozatai. Az, hogy te még nem kaptál igazán mély sebet, nem jogosít arra, hogy mások felett ítélkezz. Én is elítéltem, lenéztem a szerelemféltésből elkövetett bűnösöket, és nem értettem, hogy tud valaki ennyire kivetkőzni magából. De olyan leckét kaptam, ami után, ha rajtam múlna, a bírói székbe sem engednék senkit, aki nem tapasztalta meg a szerelemnek olyan mélységét, mint jómagam.

Remélem, egyszer téged is utolér egy ilyen szerelem. És ezt nem rosszakaratból írom, hanem mert ezt csak nagyon kevesen tapasztalják meg. Pedig jó lenne, ha mindenki átélhetné. Legalább egyszer, mert csak így teljes az ember érzelmi élete.

58F

2017. júl. 31. 08:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze! Eloszor 6honapig tartott,aztan 2evig,aztan szexkapcsolat, 4evig massal volt, aztan visszatert hozzam, sorsszerunek ereztem h lam-lam megerte varni ra, osszehazasodtunk, szuletett 2 gyerekunk, o elment massal. Most az exferjem, gyermekeim apja, heti tobbszor kontaktolunk. Kb mar csak az apam es az aposom nem volt,de egy kapcsolat minden fazisat megeltuk egymassal, kifutott. 18eve vagyunk egymas eleteben,meg latom benne neha azt a jokepu fiatal sracot akivel annyit bolondoztunk, de mar massal elunk, egyre kevesebb a kozos pontunk es ez igy van jol. Engedd el es adj teret masoknak! Az emleke hianyzik neked, o azota mar mas ember.
2018. júl. 5. 08:04
 15/16 anonim ***** válasza:
A fájdalom el fog múlni, az emléke szerencsére sosem. Van, hogy fél évig eszedbe sem jut?-szerencsés vagy akkor. Nekem naponta , nagyon sokáig. Kapcsolatok lettek, férj, gyerekek születtek, és mégis minden nap történt valami amiről Ő jutott eszembe. Aztán történt valami, beleszerettem valakibe, nagyon-nagyon. Vége lett, és most várom, hogy elteljen 20-30 év, hogy elmúljon a fájdalom, és csak a szép emlék maradjon. 57/N
2018. júl. 5. 09:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Nagyon elgondolkodtató, megszívlelendő, igazán érett gondolatokat írtatok.
2018. júl. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!