Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szeretitek, ha bókolnak Nektek? Mi volt a legszebb bók, amit valaha kaptatok?
Nekem mindig azok a bókok találtak be, amit nem is annak szántak. :)
Pl. egy itteni felhasználó is megszólított (mindenki kitalál valami becenevet) úgy, hogy attól táncra tudtam volna perdülni örömömben.
Amikor megdicsérnek, hogy szép a ruhám, kedves a mosolyom, gyönyörű a hajam, jólesik. Kedves dolog. De azok esnek a legjobban, amik nem célzottak és az illető nem is tudja mennyire jól esik. Ezek rendszerint engem mint ember minősítenek.
Igen, szeretem ha bókolnak, jól esik :)
Ami a legszebb bók volt eddig, az volt, hogy "egy ilyen nő mellett minden este boldogan hajtanám álomra a fejem", ez nagyon szép bók volt, nagyon jól esett.
Nekem furcsa ha bókolnak nekem, mert nem vagyok hozzászokva.
Jól esik nagyon, örülök is neki, de általában fülig pirulok, utána meg csak hebegek habogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!