Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megfogom valaha szokni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogom valaha szokni a lélegzését, érintését?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,még szűz,barátommal történt meg az első csók is mostanában.Ő 34.Csak nekem még olyan furcsa ez az egész..furcsa,hogy hozzám ér egy férfi,furcsa,hogy hallom,ahogy a levegőt veszi,furcsa,hogy érzem a szája ízét,furcsa,hogy neki ugye másmilyen a teste,furcsa úgy az egész helyzet.Jelenleg nem tudom elképzelni,hogy ezt valaha megszokjam.Vagy ez elfog múlni és nem fogok ezeken kiakadni? Jelenleg kicsit olyan természetellenes nekem.

Más járt már így?

2018. márc. 9. 20:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%

Az, hogy nehezen tudod megszokni egy másik ember testi közelségét, annak semmi köze az agyi vagy érzelmi érettségi állapotodhoz. Sőt, rögtön lejött, hogy értelmesebb vagy, mint a válaszadók nagy része fentebb.

Az a baj, hogy ha valaki nem ilyen, az nem is érti. Sőt, általában minél magasabb valakinek az IQ-ja, annál nehezebben tudja elfogadni a testiséget. Miközben az alacsonyabb értelmi szintű emberek könnyebben feloldódnak, könnyebben belemennek akár a szexbe is. Ez talán gonoszul vagy igazságtalanul hangzik, de igen, az ostobább embereknek ez könnyebben megy, amit te problémának vagy nehézségnek írtál le.

Természetesen meg fogod szokni! Lehet, kicsit több idő kell, mint másoknak. Emiatt semmiképp ne szorongj, hagyd hogy úgy "fejlődj", ahogy magadtól tudsz. Ha türelmes, szerető párod van, az szerencsés. Ebből a szempontból talán jobb is, hogy idősebb nálad, mert lehet, hogy így már megértőbb és önzetlenebb is, mint egy korodbeli.

Amúgy a Testről és lélekről c. film jutott most eszembe. Szuper film, szerintem nézd meg :)

2018. márc. 9. 21:17
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem szokod meg. Sztem én aszexuális vagyok, nekem furcsa az egész. Nem a más testek, bármilyen neműek közt furának tartom a szexet.
2018. márc. 9. 21:43
 23/33 anonim ***** válasza:
83%

"Sőt, rögtön lejött, hogy értelmesebb vagy, mint a válaszadók nagy része fentebb. "

Egyébként ez az ordenáré kocsmastílusból jött le, amit előadott a kérdező és amitől "igazi" nőnek érzi magát?

2018. márc. 9. 22:18
 24/33 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem volt még barátnőm, de én hasonlóan vagyok minden új dologgal az életben. Előbb-utóbb mindenhez hozzászokik az ember, majd természetessé válik.
2018. márc. 9. 23:09
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem arrol van.szo, hogy nem.vonzo szamodra az illata?

Csak mert az nem megszokas kerdese. Akkor nem passzolnak a feromonok.

2018. márc. 9. 23:55
 26/33 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem egy idő után igen, megszokod. Ha meg nem akkor talán nem ő a megfelelő.
2018. márc. 10. 00:54
 27/33 anonim ***** válasza:
91%
"30 év alatti "férfiak" meg nem "férfiak",hanem "fiúk"." Akartam írni normális választ, de az ilyenek nálam mindig kicsapják a biztosítékot, pedig nő vagyok.
2018. márc. 10. 01:50
 28/33 anonim ***** válasza:

"Nem arrol van.szo, hogy nem.vonzo szamodra az illata?

Csak mert az nem megszokas kerdese. Akkor nem passzolnak a feromonok." Erről lehet szó amúgy.

2018. márc. 10. 01:51
 29/33 anonim válasza:
100%

Persze meglehet szokni mindent.... De ha az illatával, vagy a szája ízével van baj, akkor ott tényleg nem okéssak a feromonok. Értem, hogy ilyen téren nincsen tapasztalatod, de ha tényleg fülig szerelmes vagy belé, pont ez lenne az utolsó ami érdekelne.

Bocsánatot kérek, de sztem valós az a 21\34 év... Érdekes, hogy letagadod később, mert néhány válaszoló hozzászólása nem volt szimpatikus neked. Vagy, ha ferdítettél, akkor még is, hogy akarsz őszinte választ kapni?

Nem az a baj, hogy korkülönbség van, de sztem a válaszolók jóindulatból írták, hogy vigyázz. Tudom az szerelem elvakít, el fed sok részletet, csak gondolkodj, őszintén mit akar egy normális 34 éves ember egy 21 éves tapasztalatlan szűz lánytól?

Felvilágosítalak, lefog fektetni, te még jobban belehabarodsz, majd egy darabig még gyümölcsöző kapcsolat lesz(feltéve, ha nincs családja, felesége rajtad kívűl), utána pedig lefog lépni, biztos vagyok benne, hogy tapasztalatlanul, nem fogsz tudni, jó döntéseket hozni, de utána sírhatsz, utálhatsz minden pasit...

Kérd ki tapasztaltabb barátnőd, anyukád, tesód véleményét is!

29\N

2018. márc. 10. 08:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, minek kell kötekedni a válaszolókkal, ez olyan kiábrándító. Arról nem is beszélve, hogy hirtelen kiderül, nem is mondtál igazat a kérdésben.
2018. márc. 10. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!