Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megfogom valaha szokni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogom valaha szokni a lélegzését, érintését?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok,még szűz,barátommal történt meg az első csók is mostanában.Ő 34.Csak nekem még olyan furcsa ez az egész..furcsa,hogy hozzám ér egy férfi,furcsa,hogy hallom,ahogy a levegőt veszi,furcsa,hogy érzem a szája ízét,furcsa,hogy neki ugye másmilyen a teste,furcsa úgy az egész helyzet.Jelenleg nem tudom elképzelni,hogy ezt valaha megszokjam.Vagy ez elfog múlni és nem fogok ezeken kiakadni? Jelenleg kicsit olyan természetellenes nekem.

Más járt már így?

2018. márc. 9. 20:29
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
köszi,csak a sok pelyhes farkú azt hitte,van összefüggés az intellektus és a között,hogy egy nőnek (vagyis nekem) szoknia kell egy férfi érintését.Nyilván tudom,hogy normális, hogy ő is lélegzik és van illata, de a kérdésem arra irányult,hogy akik legelőször kerültek testi kapcsolatba a másik nemmel,azok éreztek-e hasonló dolgokat.Te vagy az első válaszoló,aki megértette a kérdést.
2018. márc. 9. 20:47
 12/33 A kérdező kommentje:
nem 21 éves vagyok..a barátom pedig nem 34,de direkt írtam ki más életkort,mert annyira nem ez a lényeg a kérdésben,de mindenki ezen pörög,holott a kérdés megválaszolásához nem kell a kort elemezni.Csak gondoltam,akkor tisztázom,még mielőtt további 45 hozzászóló a koron rugózna és nem a kérdésen.
2018. márc. 9. 20:50
 13/33 anonim ***** válasza:
67%

"30 év alatti "férfiak" meg nem "férfiak",hanem "fiúk""

Ezt majd pont egy ilyen liba fogja megmondani :D

2018. márc. 9. 20:50
 14/33 anonim ***** válasza:
44%

Gondolom azért furcsa, mert még nem volt ilyenbe részed, de meg fogod szokni, ha szereted :)

A korkülönbséggel meg semmi baj nincsen, ne bátortalanítsanak el akik itt savaznak, a lényeg, hogy szeressétek egymást.

2018. márc. 9. 20:51
 15/33 anonim ***** válasza:
43%
Várj, akkor neked nincs is pasid, hisz ha már a korban hazudtál, akkor gondolom abban is hazudtál, hogy van valakid. :D
2018. márc. 9. 20:52
 16/33 anonim ***** válasza:
86%
Most hirtelen már nő lettél? Az nem a korral jár ám, hanem agyilag is érettnek kell lenned. Ez a hozzáállás pedig, hogy az összes (!) huszonéves férfi gyerek, pont nem azt mutatja, hogy te milyen érett vagy. Sosem vonzottak testileg? Sok különbség lehet egy 28 meg egy 32 éves testében, tényleg. Szerintem csak magadból csinálsz egyre nagyobb bolondot.
2018. márc. 9. 20:53
 17/33 A kérdező kommentje:

15-ös:

akkor miért tettem volna fel ezt a kérdést,te félkegyelmű? Senki sem értette meg a kérdést 2 kommentelőn kívül. Hihetetlen ez a szellemi mocsok.

A 30 év alatti fiú dolgot pedig persze,hogy egy nő fogja megmondani,hiszen neki van tapasztalata velük.Bár kívánom,hogy kerülj közelebb férfihoz és akkor majd rájössz a közted és köztük tátongó szakadékra.

Egy férfi például nem úgy reagál,ahogy te épp megnyilvánultál.Legalább a farkad legyen nagy,ha már az agyad megállt a fejlődésben, emberi nívó alá süllyedve,aki nem felelős a tetteiért,ezért haragudni sem lehet rá.

Nem válaszolok többet,nem nézem többet a kérdésemet.

2018. márc. 9. 20:59
 18/33 anonim ***** válasza:
76%

Össze-vissza beszélsz, már a kérdésben hamis tényeket közölsz és elvárod, hogy valaki ezt megértse?!

Egy nőnek (vagyis neked...) fel sem kellene tennie ilyen ostoba kérdést mert saját magától is tudja rá a választ.

Ahogy a főnököm modaná, a baj itt nem kicsi.

2018. márc. 9. 20:59
 19/33 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is sokáig furcsa volt, jó 3 hónap és heti több találkozó kellett, mire megszoktam, hogy van valakim, aki él, mozog, gondolkozik és szeretettel ér hozzám.

A korkülönbség hatalmas, pláne úgy, hogy sosem volt kapcsolatod.

Nem mi választjuk meg, hogy kit szeretünk és kihez vonzódunk, viszont mi választjuk meg, hogy engedünk e az érzéseinknek, vágyainknak.

Van, aki kordában tartja és ésszel dönt, elhatárolódik a számára nem megfelelő féltől. Mások megdugják a bárányokat, vagy gyerekeket vagy hullákat, ha engednek a vágyaiknak, akik pedig az érzelmeknek engednek, mikor nem kellene, azok se veled se nélküled kapcsolatban tengödnek évekig, megcsalják az házastársuk, idősebb vagy fiatalabb párjuk nehézségeit szenvedik el, vagy akármi más módon szívnak.

Az az igazi, ha az eszed, a szíved és a nemiszerved is egyvalakit akar.

Ha nem teljesül a 3, hatalmas szívás lesz belőle.

2018. márc. 9. 21:00
 20/33 anonim ***** válasza:
49%
én is kb ilyen idős lehettem, mint te az első komoly kapcsolatomnál.. csak èn mindig mosómedvének láttam a fejét a drágámnak... sokára szoktam meg 10 év volt közöttünk.. 3 évig jártunk..
2018. márc. 9. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!