Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jéggé vált szívet életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jéggé vált szívet életre lehet még valaha kelteni?

Figyelt kérdés

Fogok még élni és szeretni?

Évek óta magányos vagyok. De senki sem kelti fel az érdeklődésem, ha randizok is olyan mintha munka lenne. Vagy bájosan mosolygok, vagy felszínesen csacsogok, és a végén csak megkönnyebbülök, ha nincs folytatás. Nem kudarcként élem meg, de nap nap után egyre hidegebb a lelkem, fázom.

Sírni sem tudom mikor sírtam utoljára, mikor nevettem szívből...

2018. febr. 18. 17:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Így mi értelme randizni? Nagyobb kiszúrás a másikkal, mint simán nemet mondani.
2018. febr. 18. 17:40
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
:D :D :D vicc kategória.Fogadjunk,hogy nő vagy. Ez van.
2018. febr. 18. 17:40
 3/19 anonim ***** válasza:

A jég jobb, mert bármikor felolvasztható, nekem már kőből van :)

Ne randizz, ha nem igazán akarod az egészet, és nem érzel ellenállhatatlan vágyat a másik megismerésére.

2018. febr. 18. 17:43
 4/19 A kérdező kommentje:

Ma csajos filmnézős délután tartottunk.

Maratoni sorozat. Szép kosztümök, hösrszerelmes történet. Öt csajból négyen bőgtek, én meg ültem és hülyén éreztem magam, mert csak azt figyeltem milyen bakik voltak, és fel sem fogtam, hogy épp szétszakítják a szerelmeseket... meg sem érintett, picit sem.

2018. febr. 18. 17:43
 5/19 anonim ***** válasza:
Vágj sok hagymát, attól lehet sírni. Szerinted ki akarja "lerombolni" a falaidat? Az élet nem romantikus könyv, hogy majd jön a lovag, vagy hercegnő, aztán mekkora élmények történnek, százszor elutasítod, százszor keres... Benned van a hiba, orvosold.
2018. febr. 18. 17:44
 6/19 A kérdező kommentje:

Lépten nyomon leszerveznek valami randit nekem a lányok.

Jó pasikat, nem lehetne okom panaszra. De semmi.

És igen nő vagyok, külsőre.

2018. febr. 18. 17:46
 7/19 A kérdező kommentje:

Hehe, jó dolog a hagyma. Egy trükk, langyos víz és nem ríkat meg 😂

Nem vágyom hős lovagra, nem vagyok hercegnő(Hamupipöke sem), hogy majd megmentenek.

És rózsaszín szirupban élünk ever ever after....

2018. febr. 18. 17:50
 8/19 anonim ***** válasza:
Ne randikra járkálj szerintem. Hanem kezdj el magaddal foglalkozni. Érd el, hogy egyedül is tökéletesen ellegyél. Aztán egyszer csak úgyis jönni fog valaki. Elmondom, lány vagyok, én sem sírok, körülbelül soha. Ettől még nem vagyok érzelmi roncs, csak magas az ingerküszöböm. Lehet a társaságodon is kéne változtatni. Milyen barátnők azok, akikkel nem röhögöd könnyesre magad legalább egy héten egyszer? Fura.
2018. febr. 18. 17:50
 9/19 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nő vagy külsőre? Belsőre talán nem?
2018. febr. 18. 17:52
 10/19 A kérdező kommentje:

Olyan barátnők, akik nyolc éve fogják a kezem, és próbálnak visszahozni az életbe.

Nyolc éve vesztettem el a párom és a babám, ma van az évfordulója, de csak a sötét üresség ami bennem van azóta.

2018. febr. 18. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!