Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jéggé vált szívet életre lehet még valaha kelteni?
Fogok még élni és szeretni?
Évek óta magányos vagyok. De senki sem kelti fel az érdeklődésem, ha randizok is olyan mintha munka lenne. Vagy bájosan mosolygok, vagy felszínesen csacsogok, és a végén csak megkönnyebbülök, ha nincs folytatás. Nem kudarcként élem meg, de nap nap után egyre hidegebb a lelkem, fázom.
Sírni sem tudom mikor sírtam utoljára, mikor nevettem szívből...
A jég jobb, mert bármikor felolvasztható, nekem már kőből van :)
Ne randizz, ha nem igazán akarod az egészet, és nem érzel ellenállhatatlan vágyat a másik megismerésére.
Ma csajos filmnézős délután tartottunk.
Maratoni sorozat. Szép kosztümök, hösrszerelmes történet. Öt csajból négyen bőgtek, én meg ültem és hülyén éreztem magam, mert csak azt figyeltem milyen bakik voltak, és fel sem fogtam, hogy épp szétszakítják a szerelmeseket... meg sem érintett, picit sem.
Lépten nyomon leszerveznek valami randit nekem a lányok.
Jó pasikat, nem lehetne okom panaszra. De semmi.
És igen nő vagyok, külsőre.
Hehe, jó dolog a hagyma. Egy trükk, langyos víz és nem ríkat meg 😂
Nem vágyom hős lovagra, nem vagyok hercegnő(Hamupipöke sem), hogy majd megmentenek.
És rózsaszín szirupban élünk ever ever after....
Olyan barátnők, akik nyolc éve fogják a kezem, és próbálnak visszahozni az életbe.
Nyolc éve vesztettem el a párom és a babám, ma van az évfordulója, de csak a sötét üresség ami bennem van azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!