Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jéggé vált szívet életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jéggé vált szívet életre lehet még valaha kelteni?

Figyelt kérdés

Fogok még élni és szeretni?

Évek óta magányos vagyok. De senki sem kelti fel az érdeklődésem, ha randizok is olyan mintha munka lenne. Vagy bájosan mosolygok, vagy felszínesen csacsogok, és a végén csak megkönnyebbülök, ha nincs folytatás. Nem kudarcként élem meg, de nap nap után egyre hidegebb a lelkem, fázom.

Sírni sem tudom mikor sírtam utoljára, mikor nevettem szívből...

2018. febr. 18. 17:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Ebben nincs tapasztalatom, így teljesen más.
2018. febr. 18. 18:07
 12/19 A kérdező kommentje:
Azóta testiségen alapuló kapcsolatom se volt, köszi kérdésed D...
2018. febr. 18. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:
Magadban kell tisztáznod a dolgokat. Másképp ilyen rideg maradsz.
2018. febr. 18. 19:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Hogy tisztázod magadban a férjed és a gyermeked halálát?

"Lassan indulunk haza, szeretlek" órákkal később anyósomék érkeztek meg, hogy többé nem jönnek haza, nekik csapódott egy másik kocsi, kisodródtak...

Azért mentek el mamázni, hogy pihenhessek, mert épp lázasan feküdtem, a kicsi is fogzott. Jobbnak látta, ha elmennek, mindenki tud pihenni.

10.ben jöttünk össze, végzős egyetemisták voltunk, amikor összeházasodtunk, egy évre rá babáztunk. És pukkk, ennyi volt.

2018. febr. 18. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Tanuld meg előbb szeretni magad. :) ez az első lépés, utána jöhet a többi.
2018. febr. 18. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
... és bocsáss meg magadnak <3
2018. febr. 18. 19:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Részvétem. bizonyos mértékben ismerős ez a fajta fájdalomérzés. Sheryl Sandberg-Adam Grant: B-terv illetve Dr. Szondy Máté: Olvadás c. könyvét, ha tudod, olvasd el valamikor.

Lesz enyhülés;).

2018. febr. 18. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Inkább felolvasztani kell a jéggé változott szívet, nem életre kelteni. Miért ne lehetne? Az a nagy peched, hogy nem ismersz személyesen, máskülönben már izzana a szíved.
2018. febr. 18. 21:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Lehet drogoznod kéne.
2018. febr. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!