Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?!

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom.

Én vagyok neki az első szerelme és nekem is ő.

Egymással történt ez a szűzesség dolog is.

2évet voltunk együtt.

Egy hónapja szakított elsőnek velem,ki voltam borúlva,mert nem tudtam annyivel lezárni,írtam neki,hivtam ,napokat bőgtem át ,ha megláttan akkor is csak sírtam,stb..

Mert szeretem és nem tudtam ennyiben hagyni,hogy elmegy ..Egy hét után kibékültünk.Minden rendben ment,tegnap is volt aktus.

Ma meg azt mondta,hogy ennyi volt.

Szeret,de már nem akar engem,nem akar velem lenni.Csak azért békültünk ki,mert nem bírta nézni,hogy ki vagyok idegileg.

Hangsúlyozom még szeret!!

De nem értem.

Ilyenkor hagynom kellene?Nagyon nehézz..

Voltatok hasonló helyzetben?Van még esélyünk kettőnknek?Tényleg rossz így nagyon..

18/L

2018. márc. 2. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulnod, hogy az, hogy szereted vagy ő szeret, nem aduász, hogy minden problémát félresöpörjön és megoldjon. A párkapcsolat nem egyenlő a szeretettel, nem az működteti, nem az tartja fenn, nem az oldja meg a problémákat. A szeretet olyasmi, mint a párkapcsolat terméke. Ha jó a párkapcsolat, akkor megmarad a szeretet. És attól lesz jó a párkapcsolat, hogy >megoldjátok a problémáitokat<. Nem a szőnyeg alá söpritek azzal, hogy "dehát én szeretem", hanem megértitek, kifejezitek és megoldjátok őket.

>De nem értem.

Nem csoda, hogy nem értd, amikor egy olyan összetett dolgot, mint a párkapcsolat, csak binárisan vagy képes értelmezni. Tessék gondolkodni, kommunikálni, változtatni.

2018. márc. 2. 15:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a velemenyeket!! :)
2018. márc. 2. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos erre nincs esély. Őszintén sajnálom, hogy ez történt.veled. Neked kell egy kis idő, hogy jobban légyél.

Hívd el a barátnőid és érezd magad jól velük.

2018. márc. 2. 16:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Azt hittem meglehet oldani,mivel itt van neki a jogsi es az erettsegi.

Azt hittem emiatt van a kiborulas,de ezek szerit mar nem szeret..

2018. márc. 2. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!