Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ez az egész, mit kellene tennem?
Én vagyok a nő, és van egy férfi, akivel randiztunk. A randi nagyon jól sikerült, másnap jöttem haza, szex nem volt, de egymáshoz bújva aludtunk. Ez ment 2-3hétig. Nem tudtunk programot szervezni, mert olyan helyen dolgozunk, hogy mindketten mindig fáradtak vagyunk (éjszaka, hétvégén, ünnepekkor is). Minden nagyon tökéletes volt, egyszer csak bejelentette, hogy nem szerelmes. Egész addig totál odáig volt meg vissza, de komolyan, ezt éreztem is, nem játszotta meg. Aztán utána keresett többször is, mondta, hogy hiányzom, találkoztunk, ott megint egymás karjában kötöttünk ki. Aztán azt mondta, gondolkozik, majd utána közölte, hogy nem akar kapcsolatot, mert félti magát is meg engem is a csalódástól, mindezt úgy, hogy akkor is simán el tudtam volna csavarni a fejét, mert bújt hozzám, stb. Aztán utána is keresett, sőt még át is jött... Felajánlotta, legyünk barátok...
Neki volt egy menyasszonya, aki megcsalta, és lelépett mással, aztán utána is egy csaj, aki lelépett egy idősebb pasival és összeházasodtak. Ez a két kapcsolata volt. Nem bízik meg senkiben.
Én sokat gondolkoztam rajt, hogy miért csalhatták meg, de nem jövök rá. Talán a szex miatt? Mert velem sem volt szex! Mert egyébként teljesen normális, odaadó, okos, kedves, nem értem...
Belementem abba, hogy legyünk barátok, hiszen nemis ismertük egymást. Talán ha ez van, rájön, hogy bízhat bennem, meg hogy mit hagyott ki. Talán én is rájövök, ahogy megismerem, hogy kiért is vagyok oda ennyire. Nekem nagyon rossz, hogy visszafogom magam, de látom, hogy neki is furcsa, de nem akarom elijeszteni.
Fogalmam sincs, mit csináljak. Félek, hogy majd benőzik, és végignézhetem, hiszen csak a barátja vagyok... Tönkretette a maradék önbizalmam is ezzel az egésszel, mintha nem lennék eléggé nő, hanem olyan lennék, mint egy "haversrác"... Én érzem, hogy ez nekem sokáig nem fog menni, mert én szeretem... Érzem, hogy ő is érez valamit, csak nagyon nem értem... Én akiket kiraktam, többet az életben nem akartam látni, nemhogy még folyton érdeklődjek meg találkozni akarjak vele.
Nem értem, mi lehet ezzel az egésszel a célja, kérlek, segítsetek. Felnőttek vagyunk. 25/l, 29/f
Tényleg fél a csalódástól. Mutasd meg neki, hogy totál oda vagy érte, legalábbis utalj rá. Te is kezdeményezhetsz, sőt, én jobban szeretem, ha a nő "közeledik jobban". A férfi dolga az udvarlás, de ti már túlléptetek azon a szinten.
Igen, akar tőled valamit, de fél, önbizalomhiányos, lehet nem túl jó az ágyban (vagy csak azt hiszi). Valahogy adj neki önbizalmat, de én mindenképp bepróbálkoznék egy éjszakával a helyedben.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!