Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 29 éves vagyok, most ért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves vagyok, most ért véget egy 8 éves kapcsolatom, normális hogy azt érzem, hogy az egész fiatalságom pocsékba ment?

Figyelt kérdés
4 hónapja ért véget, közös döntés volt. Úgy érzem elvesztegettem a 20as éveimet, kétségbe vagyok esve, hogy mindent előlről kell kezdenem. Visszaköltöztem apához, és egyszerűen nem találom a helyem, teljesen el vagyok veszve. Szeretnék majd gyereket, de kezdem úgy érezni, hogy sose lesz :(
2017. okt. 9. 19:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek veled. Én kevesebb idő után is éreztem így..
2017. okt. 9. 19:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális ha ezt érzed, de nincs mit tenni, mindig csak egyenesen, előre vezet az út, nincs lehetőségünk visszaforgatni az idő kerekét, bár mindenki szeretné.
2017. okt. 9. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Más is érez néha így. Pl én sem vagyok kivétel, sokszor gondolkodom az életemen. 26/f
2017. okt. 9. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy elkésve.nyugi

Ritka ,ha az első összejön. Jobb ha tapasztalsz élsz,így könnyebben megtalálod a megfelelő személyt majd.

2017. okt. 9. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Na én ezért éltem/buliztam ki magam 20 éves korom körül. Persze, ez téged már nem vigasztal, de fel a fejjel, semmiről sem vagy még lekésve :) Főleg úgy, hogy pasi vagy, neked nem ketyeg úgy a biológiai óra.
2017. okt. 9. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok, vagyis gondolom, hogy pasi vagy? :D
2017. okt. 9. 19:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nő:)

amúgy csak akkor vesztegetted el ha úgy érzed. a szerelem egy pillanat műve:)

2017. okt. 9. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Nézd. A legrosszabb ami történhet hogy az osztálytársai majd azt hiszik hogy a nagyanyja jött érte. :D
2017. okt. 9. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben vagyok, 6 és fél év kapcsolat, 34 éves vagyok, teljesen magam alatt. :(
2017. okt. 9. 21:10
 10/14 mikeXxX ***** válasza:
32%
Azt mondod nyolc évet voltál valakivel és hogy elpazaroltál időt utána pedig azt mondod gyereket akarsz szerintem ez a kettő ahogy írtad üti egymást ! 38f
2017. okt. 9. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!