Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem normális ez az egész helyzet?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, aki letagadta, hogy barátnője lenne, majd később bevallotta és ígérkezett, hogy szakítanak. Ez egy hónapig nem történt meg, ezután felhívtam a lányt, kitálaltam és ő szakított. Viszont jó barátok maradtak, ugyanúgy rendszeresen beszélgetnek, találkozgatnak. Két hónapig voltak együtt amúgy.
2017. febr. 23. 18:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
28%

Most mit vársz, elismerést, hogy tönkretettél egy kapcsolatot?

Hát... azt tőlem nem kapod meg...

2017. febr. 23. 18:20
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem én tettem tönkre és nem elismerést várok. A fiú előtte hónapokig udvarolt nekem, és nem tudtam a közben kialakult kapcsolatáról. Honnan tudod, hogy érzem magam?! Nem a kérdésre válaszoltál egyébként!
2017. febr. 23. 18:28
 3/26 anonim ***** válasza:
12%

Hű.. tényleg?

Miért bánt téged, ha jó barátok maradtak? Vagy az bánt, hogy a srác meg veled nem jött össze azóta?...

Hihetetlen vagy...

2017. febr. 23. 18:31
 4/26 A kérdező kommentje:
Kapcsolatban vagyunk azóta is! Azért bánt, mert szerintem nem normális ez a helyzet.
2017. febr. 23. 18:33
 5/26 Szergej55 ***** válasza:
90%
Ez mindenki részéről gáz.
2017. febr. 23. 18:51
 6/26 anonim ***** válasza:
5%

"Viszont jó barátok maradtak, ugyanúgy rendszeresen beszélgetnek, találkozgatnak."

+szexelgetnek!

Beültetett a hintába a kisfiú.

Nincs ezzel semmi gond.

Csak gratulálni tudok.

Ja igen,hamarosan repülsz szerintem.

2017. febr. 23. 18:53
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem szexelnek, nem akar szakítani, ebben majdnem biztos vagyok. Csak azt nem értem, hogy ez szerintük miért nem gáz?
2017. febr. 23. 18:57
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

Rettentően naiv vagy... de sok sikert a kapcsolathoz.

Ha szerinted gáz, zavar, beszélj a "pároddal" erről.

2017. febr. 23. 18:59
 9/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak a mostani helyzet gáz, hanem inkább az, hogy összejöttél egy olyan emberrel, aki a barátnője háta mögött más csajokat fűzött... Ez tisztességtelen dolog. Gondolod, hogy nem teszi majd meg veled is, amikor unja kicsit a kapcsolatot?
2017. febr. 23. 19:03
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

Haha :D

Erővel szétkaptál egy kapcsolatot és még ők nem normálisak?

Én lány vagyok, mindkét exemmel beszélek. Nem napi szinten, nem bízom rájuk a legféltettebb titkaim, viszont hiába váltunk el anno nagyon szarul, (és nem egyből beszéltünk emiatt), mégis mivel alapjáraton megvoltunk, tök jó haverok lehettünk így. Ez nem normális? Nem mindig jár az eszében a másiknak az, hogy hú, ezzel szexeltem. Sőt.

2017. febr. 23. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!