Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális ez az egész helyzet?
Soha ne magadból indulj ki! Kihasznál és kész,szerintem itt nem csak te vagy a rosszlány, a telefonálás kivételével.De ez a pasi csak átver.Ennyi. Én mondjuk nem égetném magam azzal, hogy a volt nőjével leülök beszélgetni. Beszéljen vele a kisfene.
18-asnak, bocs de nem csak a kérdező tud le/fel pontozni. Bár nem én voltam, de a válaszolók is értékelnek.
De ha átver, akkor miért hord a családjához, miért tervez közös külföldi nyaralást? Ha nem volna ez az exbarátnő dolog, minden rendben lenne.
Mondjuk ilyen dolgokra nem akadnátok ki, hogy ugyanazt az ajándékot kapjátok Valentin-napra, mint az exbarátnő (akkor már nem is voltak együtt ráadásul)?! Szóval még ha nem is fekszenek le egymással, itt nekem valami nagyon nem okés.
Most eljutottunk odáig, hogy azt mondta, hogy többet nem beszél vele. Nem tartom megoldásnak, és félek, hogy egy újabb hazugság, de kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle.
Nézd a férj is elviszi a feleségét utazásokra,együtt is és vele, gyereke is lesz tőle, holott szeretőt tart, és a szeretőjéért van odáig,és a szeretőjétől is van gyereke. Ezek mind megtörténtek már.
Az meg hát kicsit fura,hogy Valentin napra ajándékot vesz neki, na ne már!Minek? Ugyan azt..te erről tudsz. Látványosan hülyének néz.
De ha elvonatkoztatunk az előzményektől, meg attól mit tettél akkor is fura.Ráfoghatjuk azt is, hogy a pasid megsajnálta a csajt(szomorú,vígasztalni kell),így sajnálatból foglalkozik vele még egy kicsit, de akkor se vegyen Valentin napra ajándékot neki.
A bizalmad úgy tűnik nincs is meg ebben a fiúban.Az szerintem kell egy kapcsolathoz, itt pedig úgy tűnik hiányzik.
Már bocsi de ezt elrontottad és bizony te rontottad el.
Én is szakítanék a fiúval ha ez lenne.
Ez az igazság fogadd el, szerinted mért írja mindenki ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!