Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális helyzet, vagy csupán kapzsiság?
Figyelt kérdés
Másfél évig voltam együtt a barátommal, és ez alatt az időszak alatt soha semmit nem kaptam tőle.
Én tudom, hogy egy párkapcsolat nem arról szól, hogy elhalmozzuk a másikat, de ez egy kicsit fura...
Bármilyen ünnep volt soha nem adott semmit. Én szerettem adni apróságokat, meglepetést, hogy ezzel is örömet szerezzek neki. És a szülinapjáról sem feledkeztem meg, mert az bunkóság lett volna.
De ő soha semmit nem adott.
Már nem vagyunk együtt...nem ezért szakítottunk, hanem okkal súlyosabb dolgok miatt, de szerintetek ez a dolog kapzsiság volt vagy ennyire bunkó?
2012. máj. 25. 19:10
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Hát fura egy fiú lehetett vagy csak nem volt pénze ajándékra ....
3/5 A kérdező kommentje:
Pénze az volt, több is mint kellene.
Csak a hülyeségére költötte.
2012. máj. 25. 19:15
4/5 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb esetben minél több pénze van valakinek, annál jobban sajnálja. Azért nem költött rád, mert nem érezte szükségét. És igen, ez bunkóság, főleg ennyi együtt töltött idő után.
5/5 anonim válasza:
Azért adhatott volna valami ünnep napra legalább egy képeslapot.Az nem akkora dolog.Ha te kicsit se vagy anyagias,csak gratulálni tudok,hogy szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!