Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apanacsi kérdése:

Szegeden szerintetek hol tudok normális szép lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem ugyan úgy ahol máshol :)

Szegedi vagy?

2012. máj. 22. 17:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Öcsém! Kiteszed a lábad és normális szép lányokba botlasz úton útfélen.

Attól függ milyen korosztályt keresel.

Ha egyetemistát, akkor a lófaránál és a kárászon elég sok csinos deáklány szokott lézengeni.

2012. máj. 22. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Szegeden nem találsz magadnak lány, mikor több 1000-en vagyunk egyetemisták? Már bocs, de ehhez már tehetség kell, h ott se találj.
2012. máj. 22. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Kicsit el vagy tévedve.

Több mint 30000 hallgatója van az SZTE-nek.

2012. máj. 22. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Te sehol. Olyan fiúkkal, akik gyk-ra írogatnak ilyen baromságokat a szegedi szép lányok nem állnak szóba.
2012. máj. 22. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyik fiú ismerősöm szegedi. Ő azt mondja, hogy Szegeden igaz sok lány van, de a legtöbbnek, akik tényleg NORMÁLISAK nem csak szépek, van barátjuk vagy még nem akarnak barátot. :) Amúgy te szegedi vagy, mert lehet, hogy ismered akkor az ismerősöm:D
2012. máj. 22. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak a szegedi barátodnak nagyok az igényei. Én átlagosan nézek ki, nem sminkelem ki magam hétköznapokra, mikor bemászok 1 órára, és erre mondják a fiúk azt, h nem szép gondolom, mert nem talpig kiöltözve, sminkelve mit tudom én mibe mutatkozok, így észre sem vesznek. Elég sok ismerősöm van Szegeden ugya az egyetem révén, és közülük elég soknak nincs barátja, mint ahogy nekem sincs. Szóval ez nem igaz, h mindenki foglalt. Ugyanúgy vagyunk mi is a pasikkal, aki már egy kicsit is jól néz ki, annak tuti, h van bnője
2012. máj. 22. 18:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor jöjjek össze egy egyetemista csajjal mikor még csak középsulis vagyok ? :D
2012. máj. 22. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Drága Kérdező!

Azt nem mondtad, hogy hány éves vagy. Miért is ne? XD :D

2012. máj. 22. 18:22
 10/12 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok már :D
2012. máj. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!