Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne, milyen helyeken normális, értelmes szép lányokkal ismerkedni, már ha vannak még ilyen lányok egyáltalán?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 16:41
1/26 anonim válasza:
Nincsenek!
Sajnálom,hogy nekem kellett elmondanom!
:(
3/26 A kérdező kommentje:
akkor ha ez tényleg így van, megyek prostizni, na csáá
2011. dec. 9. 16:52
4/26 anonim válasza:
Vannak.
Én.:D (no ego)
Egyébként én a helyedben nagyon jó hírű gimikben és/vagy egyetemeken nézelődnék.
5/26 anonim válasza:
Jobban jársz!
De valami igényesebbet keress!
De nem tudom,hogy ott is mennyi kedvességet kapsz!
Max ha a pénztárca töltve van!! :D
6/26 anonim válasza:
Én meg azt mondom,hogy minden vasárnap menny inkább templomba és ott próbálkozz!! :D
Ha ott nincs egy rendes kedves sem akkor sehol!!
7/26 A kérdező kommentje:
csak vicceltem, dehogy megyek prostihoz :D
egyetem az tetszik, már bánom is, hogy nem jelentkeztem
más?
2011. dec. 9. 16:58
8/26 anonim válasza:
egyetemen? ne viccelj! addigra már lezüllenek, vagy éppen ott... jobb gimnáziumokban a végzősök között nézz körül, ne egyetemen próbálkozz...
9/26 A kérdező kommentje:
ma 17:20
igazad lehet, főleg, ha egyetemista vagy, hiszek neked
na és gimiknél hogy próbálkozzak, nincs gimis ismerősöm beosonjak egy suliba vagy mi? :D
2011. dec. 9. 17:37
10/26 anonim válasza:
ha tudnám a módját akkor nem itt ütném el a szabadidőm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!