Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom soha nem mondta még, hogy szép vagyok?
Több mint hét hónapja vagyunk együtt, és másfél éve ismerjük egymást, de soha nem mondta még, hogy "szép vagy". Mindig azt mondja, hogy "milyen helyes rajtad ez a ruha/ez meg az" vagy "nagyon szexi vagy".
Nem vagyok egy világ szépe, ez tény (bár mondták már, hogy 10-es vagyok, meg általában dicsérni szoktak) de ha nem tetszem neki külsőre, akkor miért van velem?
Ha meg igen, akkor miért nem mondja?
Ilyenen nem vesznék össze, meg ez nem is téma igazából szóval nem kezdek el ezen hisztizni, csak valahol bánt. Szerintetek ez normális?
Igen. Normális hogy nem dicsér meg. Rondákat nem nagyon szokták dicsérgetni.
ez van :)
Lehet, hogy nem túl érzelgős típus, ezért a "de szép lány vagy" jellegű bókok helyett ő inkább szexinek nevez.
Ha amúgy szeret, és jó a kapcsolatotok (vagyis tutira nem a szex miatt van veled), akkor talán nem olyan nagy baj ez, bár engem is zavarna a helyedben.
az én pasim se mondta soha hogy szép vagyok, mondjuk tudom is magamról hogy csak azért mutatok vhogy mert szőke a hajam, meg sminkelem magam és próbálok csinos ruhákban lenni.
engem pl. meg is sértett a pasim, hogy az exének keményebb melle volt, meg jobban tetszett neki az arca blabla.
akkor beszóltam neki, h húzhat is akár vissza hozzá.
aztán persze azzal jött hogy nem úgy értette, meg h az exe kiállhatatlan és soha beszélni se akar vele többé. meghogy én belsőleg szebb vagyok nála (ha-ha).
meg azóta mondogatja hogy ez, vagy az tetszik rajtam de konkrétan ilyet hogy szép vagyok, nem mond, nehezére esne.
meg azt sem hogy szeret, hanem helyette hogy szereti a humorom, azt hogy bújós vagyok, meg a természetem.
de beletörődtem h ő nem a szavak embere és ilyen bunkóbb.
meg hogy biztos szeret, mert annyi jobb csaj van nálam mégis velem van.
engem egy ideig bántott, de már nem.
am. biztos tetszik neki a külsőd ha veled van
7: Igen, velem is így van, az alakomat, a lábaimat, fenekemet, szememet szokták dicsérni, meg csinosan öltözködöm, nem sok sminket használok, de úgy, hogy kiemeljem a szemem, szóval általában elég jól nézek ki.
Olyan is szokott lenni, hogy otthon vagyunk barátommal és mondom neki, hogy na megyek sminkelni, pár perc és azt mondja, hogy "smink nélkül is jó vagy" (de nem "szép vagy").
Amúgy ha bánt ezekkel a barátod és nem érzed jól magad akkor ne legyél vele szerintem. =/
Ha ronda vagy, akkor normális.
Ha szép vagy, akkor nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!