Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még nem volt barátom, valamit mindig elrontok:S pedig aztmondják szép vagyok meg jócsaj dee a pasim sosincs csak kavargatok. Szerintetek ezen hogy tudok változtatni? Vagy hogy szegyek fel egy pasit? XD
vegyél fel msn-re és megbeszéljük :F
muhahaha
tudod, velem is van valami baj, bár én fiú vagyok... mindig ráb*szok a kapcsolatokkal :D
átbasznak, megegyéb...ha gondolod akkor várlakszeretettel :D
16 éves fiú vagyok. Na most simán ide írhatnám, hogy írj privit, aztán majd összejövünk:D Fél tucatnyi ember között, nem sok esélyem lenne rá, hogy érek is vele valamit.
Tehát, neten milyen fiúkat találni túlnyomó többségben? Vagy az a fajta aki egy lánynak sem kell, vagy az akinek minden lány csak egy dugásra kell.
Na meg vannak az olyanok mint én, akikkel kib.sztak a szüleik, és kivitték őket németországba:D
Más dolgom sincs tehát mint gépezni, és mivel - ebben a korban természetes módon - főként a lányokon jár az eszem, neten ismerkedni. A sok felnőtt idenéz, és elmosolyodik rajtunk, 16 éveseken. Főleg mikor pl. komoly kapcsolatról beszélünk. Ezért sem mondom, hogy a szerelmemet keresem, az igazit, vagy, a leendő feleségemet:D
..de nem is csak a dugás érdekel.
Annyit mondok, hogy szerintem megérek egy próbát:)
Na most lehet privit írni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!