Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális ez az egész helyzet?
Beszéltem már vele és a lánytól is megkérdeztem, hogy ez most micsoda. Szerintük normális, hogy jó barátok maradtak. Akkor most velem van a hiba, hogy szerintem nagyon nem az?
Az ismerősei mind azt mesélték, hogy rendes fiú és odáig van értem, komoly kapcsolatot keres, akár már családot is szeretne hamarosan. Naiv vagyok, azt beismerem, de tisztességtelen nem akartam lenni és szerintem nem is én vagyok/voltam az. A lánytól is bocsánatot kértem, amiért a tudtomon kívül ilyet tettem vele. Azóta se értem a reakcióját.
Adtam egy második esélyt a fiúnak, hogy kiderüljön, működne-e köztünk, de az exbarátnő nekem probléma. Szerintem ez így nem jó. Velem van a baj? Szakítani akartam, de a lány már lezárta, a fiú pedig velem akar lenni. Létezik olyan, hogy mindketten hülyítenek? Mert nem csak szimplán jóban vannak, hanem nagyon jóban maradtak, amit a lány részéről nem tudok megérteni, a barátom meg lehet, hogy szereti még ezek szerint, vagy már nem tudom mit higgyek...
Honnan tudtad a csaj számát? A pasid telefonja nincs lekódolva, vagy hogy? Az a gáz, hogy felhívtad a volt bnőjét.Beleavatkoztál valami, amihez semmi közöd.Azt mondjuk nem gondolom,hogy volt bármi amit ő tett tönkre abban a kapcsolatban. Ha az egy bimbódzó remek kis kapcsolat, akkor a kérdező be se kerülhetett volna a képbe.
Lehet rájött általad, hogy mégsem kellett volna félre...járni. Ha találkoznak,beszélgetnek, rendszeres, háááát.Vékony jégen táncolsz.Ők két hónapig jártak, te ezzel a sráccal 1.Aztán majd lesz egy másik lány, ki tudja.
+ veled is összejött valahogy a srác,és neked is azt hazudta nincs senkije, aztán csak kiderült, hogy van. Ez egy nagyon fura háromszög.Te is beszéltél a csajjal?? Durva.Mondjuk naná hogy azt mondja nincs köztük semmi.
Hány éves vagy? Azt mondta hogy veled képzel el családot? 1 hónap után? Hmm.... ez olyan megfektetős duma szokott lenni(jó, ti együtt vagytok,de általában), hacsak nem az a furán romantikus pasi.
Azt is el tudom fogadni, ha bele kell nyugodjak a helyzetbe. Csak nem értem, mert magamból kiindulva, sosem keresnék többet egy ilyen fiút és azzal a lánnyal foglalkoznék, akit szeretek, az exem meg teljesen hidegen hagyna. Nem beszélgetnék, találkozgatnék vele majdnem mindennap, mint azelőtt, pláne ebben a helyzetben (hogy 1 hónapig volt együtt egyszerre mindkettőnkkel). Én is tartom a kapcsolatot az exemmel, akivel nem 2 hónapot, hanem 3 évet voltam együtt, na de nem ilyen szinten, pedig ott még megcsalás sem volt...
Tudom, hogy gáz, hogy felhívtam a telefonjáról, de nem tudtam másképp elérni a lányt, mert letiltott, mikor először elmondtam neki. Úgy éreztem, hogy van közöm hozzá, mert barátom azt mondta, hogy már szakítottak/fognak vagy csak hallgatott és tisztázni akartam a dolgokat. Más biztos egyszerűen szakított volna, de én nem akartam úgy megtenni, hogy nem vagyok biztos a dolgokban. Miután biztos lettem, minden olyan gyorsan történt, a lány lépett, én meg még mindig nem tudom... Úgy van, hogy adok neki egy esélyt, de szerintem pofáraesés lesz belőle, mert pont az ilyenektől félek, amiket mondtok.
A hatos vagyok.
Köszönöm,hogy sikerült a lefelé pontozás.
Van már egy pár kapcsolat a hátam mögött,talán éppen annyi ahány éves vagy.
Nincs semmi baj Királylány!
"Az ismerősei mind azt mesélték, hogy rendes fiú ..."
Két kapura játszott, átverte barátnőjét, átvert téged ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!