Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5-10 éve párkapcsolatban élők! Normális az ilyen helyzet?
Először is, én vagyok a nő. Több, mint 10 éve vagyunk együtt a barátommal, persze nem egyhuzamban, mert volt ez-az, de az most nem lényeg. Az elején persze minden rendkívül jó volt, ahogy lenni szokott. Mostanában elkezdett zavarni/figyeltem fel arra, hogy míg régen láttam rajta, hogy igen, kíván engem, manapság már nem érzem ezt felőle. Szambázhatok előtte egy szál tangában, nem látom rajta, hogy megmozdulna benne bármi is, nem látom, hogy tetszenék akár egy kicsit is, és ez eléggé frusztrál engem.
Annyit hozzá kell tennem, hogy nincs minden rendben köztünk, de ez hosszú történet, plusz nagyon sokat dolgozik jelenleg, van, hogy 16 órákat... Viszont nem minden nap, nem állandóan. De ez nem csak kifogás saját magamnak? Mert én úgy érzem, csak ezzel szeretném nyugtatni magam, és nem merek szembenézni az igazsággal: többé már nem kíván engem. Nem élünk együtt, és ritkábban alszunk együtt, ritkán vagyok nála csak az élethelyzetünkből kifolyólag. De találkozni gyakrabban szoktunk.
Mit tudtok mondani?
Ez szerintem minden hosszabb kapcsolatban előfordul időszakosan. Az ember libidója és hangulata rengeteg környezeti és egyéb hatástól függ, nem állandó.
Nem feltétlenül arról van szó, hogy téged nem kíván, az is lehet, hogy általánosságban csökkent az érdeklődése eziránt a streszzes életmód miatt.
Az lenne fontos, hogy eljussatok kikapcsolódni, egymásra tudjatok hangolódni és megoldást keressetek a munkaidő problematikájára.
Szóval te vagy a férfi.
Mit gondolsz, ez miattad van, vagy pont ő "hidegült el"?
Gondolom a kezdeti heves érzelmek elmúltak (talán így van rendjén), de attól még kívánod őt? Ha mondjuk egy bugyiban és melltartóban van ott előtted?
Szeretném kideríteni, hogy mire számítsak.
Köszönöm #3 neked is a választ. Erre is gondoltam persze, csak sajnos hajlamos vagyok mindenben a legrosszabbat látni.
Lehetséges, sőt, valószínű, hogy én nem vagyok eléggé "türelmes" vele. Nem szeretnék neki gondot jelenteni, csak azért mégis rosszul esik a nőiességnek az ilyen közömbösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!