Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5-10 éve párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5-10 éve párkapcsolatban élők! Normális az ilyen helyzet?

Figyelt kérdés

Először is, én vagyok a nő. Több, mint 10 éve vagyunk együtt a barátommal, persze nem egyhuzamban, mert volt ez-az, de az most nem lényeg. Az elején persze minden rendkívül jó volt, ahogy lenni szokott. Mostanában elkezdett zavarni/figyeltem fel arra, hogy míg régen láttam rajta, hogy igen, kíván engem, manapság már nem érzem ezt felőle. Szambázhatok előtte egy szál tangában, nem látom rajta, hogy megmozdulna benne bármi is, nem látom, hogy tetszenék akár egy kicsit is, és ez eléggé frusztrál engem.

Annyit hozzá kell tennem, hogy nincs minden rendben köztünk, de ez hosszú történet, plusz nagyon sokat dolgozik jelenleg, van, hogy 16 órákat... Viszont nem minden nap, nem állandóan. De ez nem csak kifogás saját magamnak? Mert én úgy érzem, csak ezzel szeretném nyugtatni magam, és nem merek szembenézni az igazsággal: többé már nem kíván engem. Nem élünk együtt, és ritkábban alszunk együtt, ritkán vagyok nála csak az élethelyzetünkből kifolyólag. De találkozni gyakrabban szoktunk.

Mit tudtok mondani?

2015. jún. 15. 12:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Olyat mondott már, hogy neki semmi baja nem lenne attól, ha nem találkoznánk minden nap...

Ez is nagyon rosszul érintett, mert ez nekem durva, én szeretnék minden nap...

2015. jún. 15. 13:32
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ezen az állapoton csak az segíthetne, ha szétmennétek, és meglátnátok, hogy boldogultok egymás nélkül. Ekkor van némi esély arra, hogy rájön, mit veszített és mégis csak veled akar lenni - ekkor garantált, hogy visszajönnek az érzései. De lehet rájön, hogy jobb neki nélküled, ez is benne van a pakliban. De ahogy most van ez az állapot, magától nem fog megjavulni, és olyan lenni, mint régen amikor jó volt..
2015. jún. 15. 13:33
 13/19 A kérdező kommentje:
#9, te pasi vagy, vagy nő?
2015. jún. 15. 13:33
 14/19 A kérdező kommentje:

Volt szünet nemrég, 1 egész hónap, mely alatt ki is készültem idegileg. Közölte, hogy nem akar velem foglalkozni.

Majd pár héttel később találkoztunk beszélni egy kicsit, és akkor mondta, hogy meggondolta magát, mert nem jó, és hogy menjek vissza hozzá. Kiemeltem, hogy nem, ha ezt sajnálatból tenné. Azt mondta nem sajnálatból, és ezt már korábban "eldöntötte." Az azóta eltelt időben bizony változott is olyan dolgokban, amik nekem fontosak, és ezt eléggé éreztem is.

Én viszont a gödörben vagyok, depressziós vagyok, nem tudom kiheverni azért ezt olyan hamar, így lehet minden apróságot felnagyítok és túl negatívan látok ezek miatt, pedig lehet nem kellene.

2015. jún. 15. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
#13 Nő vagyok, és volt "szerencsém" átélni hasonló helyzetet. Hidd el, nem lett semmi jó vége. Viszont a dolog jó része, hogy miután szakítottunk pár hónap múlva rájött, hogy mégis engem akar. Azóta évek teltek el, és sokkal jobb a kapcsolatunk, jobban belead mindent, mint előtte bármikor is. Lehet nektek is ez tenné a pontot az i-re. Persze benne van a kockázat, hogy a szakítás végleges lesz, de néha kockáztatni kell a boldogságért. Az biztos, hogy ezen a helyzeten már nem nagyon lehet javítani, bármi próbálkozás csak kétségbeesett kapálózás lenne a részedről.
2015. jún. 15. 13:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Amit az ő részéről látok: Igyekszik, mert nem mondhatom, hogy nem. Ha hívom valahova, pl. sétálni, eljön. Ha el kell menni egy másik városba valamiért, akkor elvisz. Nem mondhatom, hogy figyelmen kívül hagy. Ha együtt vagyunk, és épp nem lep el a sötétség, akkor nagyon jól elvagyunk. Pl. ezekért sem tudom eldönteni, hogy én vagyok túl negatív és látok mindent sötétebben, mint ahogy valójában van, vagy szépen lassan kiszeret, és nincs értelme küzdeni...
2015. jún. 15. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Próbáltál már vele beszélni arról, hogy lehangoltnak, depresszívnek érzed magad és a támogatására lenne szükséged?

Megértem a gondodat, én nem biztos, hogy fel tudnám dolgozni, ha nem lett volna mellettem amikor szükségem volt rá. Fontos lenne tisztában lennie azzal, hogy ez egy kapcsolatban alapvető dolog és nem attól szabadna függnie, hogy neki van-e ehez kedve. Amennyiben ezzel nem ért egyet, valóban elgondolkodnék a szakításon.

2015. jún. 15. 14:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Mondtam párszor.

Nem tud vele mit kezdeni, mert nem érti mi a bajom.

Állítólag.

2015. jún. 15. 14:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Én speciel azt mondanám hogy más nője is van, de még a kommenteket nem olvastam .
2018. jún. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!