Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves vagyok, most ért véget egy 8 éves kapcsolatom, normális hogy azt érzem, hogy az egész fiatalságom pocsékba ment?
Figyelt kérdés
4 hónapja ért véget, közös döntés volt. Úgy érzem elvesztegettem a 20as éveimet, kétségbe vagyok esve, hogy mindent előlről kell kezdenem. Visszaköltöztem apához, és egyszerűen nem találom a helyem, teljesen el vagyok veszve. Szeretnék majd gyereket, de kezdem úgy érezni, hogy sose lesz :(2017. okt. 9. 19:01
11/14 anonim válasza:
Én 7 évig voltam együtt a volt párommal. Soha nem éreztem úgy, hogy elpocsékolt idő volt. Rengeteg közös emlék, kaland, élmény. Inkább hálás voltam, hogy volt egy normális kapcsolatom, miközben a barátnőim küzdöttek a b@lfasz pasikkal. A szakítás után fél évvel ismertem meg a férjemet. Vele 8 éve vagyunk együtt, és remélem örökre, de ha mégis vége lenne, akkor is azt mondanám, hogy megérte. Ha valaki tehernek érzi a kapcsolatát, akkor miért nem lép ki belőle?
12/14 anonim válasza:
18-tól 25 éves koromig tartott az első komoly kapcsolatom, oltári nagy hiba volt nem szakítani pár hónap után!
Én is így érzek, főleg, hogy 1 éven belül gyerekem született, úgyhogy még a szakítás után sem élvezhettem az életet...
13/14 anonim válasza:
35 vagyok most, 1,5 éve lett vége egy 13 éves kapcsolatomnak.
Először én is így éreztem hogy ez csak elpocsékolt idő volt, aztán később ez megváltozott. Most úgy érzem rengeteget tanultam belőle , sok tapasztalatot szereztem.
Ja és 29 évesen még nem vagy öreg, nőként pedig szerintem hamar találsz valakit akivel ismét boldog lehetsz.
14/14 anonim válasza:
Vigasztaljon az hogy nem született közös gyerek egy nem működő kapcsolatbol .Ha gyereked lenne akkor nehezebb lenne találni olyat aki igy is elfogad gyerekkel együtt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!