Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most tennem?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki évek óta tetszett nekem, és elég közeli barátságban is voltunk. Majdnem napi szinten beszélgettünk, és elég közel kerültünk is egymáshoz. Ő mégsem adott semmi jelet, hogy bármit is érezne irántam. Egyszer mégis megcsokolt. Nem tudtam miért, de hagytam, hogy azt csináljon amit akar, és ennek egy szenvedélyes éjszaka lett a vége. Azota viszont nem beszéltünk. Igazából nem is találkoztunk nagyon. Ő a munkájával van elfoglalva, én meg a tanulással. Nem tudom, mit csináljak...2017. nov. 25. 22:40
3/12 anonim válasza:
semmit. sajnos nem akar tőled többet. felejtsd el.
4/12 anonim válasza:
Patuska lájvozik, azt kéne nézned, nem itt asszonykodni!
5/12 anonim válasza:
Ma én is gombapaprikást főztem tényleg jó ötlet.
6/12 anonim válasza:
Ha van női büszkeséged, most elő kell venned: a pasi egy "one night stand" keretében odaadta magát neked, de ezzel egyúttal úgy tűnik, pontot is tett kettőtök dolgának végére. Legyen tartásod, ne akarj utána kuncsorogni vagy rácsimpaszkodni, mert ő téged csak erre az egyéjszakásra tartott érdemesnek. Valószínűleg semmi különösebb érzés nem fogta el a kaland közben, ezért váltott át közönyösbe. Gondolta, "megízlel" egy kicsit, de nem jöttél be neki, ez van.
7/12 anonim válasza:
vagy pedig a strigulákra hajtott ami szintén gyomorforgató. hány évesek vagytok?
8/12 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Betudod egy egyéjszakás kalandnak és ennyi.
Olyan volt a szituáció, mindkettőtök benne volt a dologban, jól éreztétek magatokat, szép volt, jó volt, de ennyi volt és nem több.
9/12 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a fajta könnyelműséget! Ezrével írnak ki röpke kalandokat a lányok, hagyják ott pár pásztorórára a kapcsolatukat mert azt hiszik "ez de különleges, majd én leszek a kivétel" de ilyen csak egy idealizált álombilágban és a filmeken van. Egy kapcsolatnak meg van a dinamikája, "menete", hogy hogy kell felépíteni. Ezeket persze sokan elfelejtik a "remény" miatt. És a hoppból Kopp lesz, majd lelki sebek amik casanova utódján csattannak. Évek múlva pedig a kérdés: "mit láttam abban a numerában?"
10/12 A legrosszabb válasza:
#4: Ki volt az a Nadin? A szemüveges punci. Majdnem felállt rá a farkam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!