Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ilyen hülye, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye, mit kéne tennem, hogy végre elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Egyetlen egy ember van az életemben akit egyszerűen képtelen vagyok elengedni. Már lassan 3 éve, lesz,hogy szétmentünk az első barátommal, azóta persze volt kapcsolatom, de akkor is sokszor Ő járt az gondolataimban. Amióta szakítottam és újra elkezdtünk beszélgetni és találkozgatni, nem tudok tőle elszakadni. Vmilyen szinten érzem, hogy ragaszkodik hozzám és Ő se tud elfelejteni,de szerintem nem szeret, legalábbis úgy nem mint, én őt. Már többször is véget akartunk vetni ennek,de vmi megmagyarázhatatlan okból mindig akkor futunk össze vhol véletlenül, vagy épp az egyikünk lesz gyenge és akkor felkeressük a másikat.

A legrosszabb, hogy együtt van vkivel,szóval nem szingli...

Érzem, hogy tovább kéne lépnem, hogy ki kéne ebből szakadnom és máshol keresni a boldogságot de egyszerűen nem megy. Próbálom magam lefoglalni, sokat barátnőzök, bulizok, az ismerkedés ellen sem vagyok, (bár nem mintha mostanság annyira megkörnyékezne bárki is) mégis mindig nála lyukadok ki.

2017. szept. 26. 12:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Először is nem irigylem a kanjaidat...

A problémádra pedig egy megoldás lehet, ha találsz valakit akibe hasonló módon bele tudod élni magadat, vagy pedig vársz még többet, hogy az idő megoldja a dolgot. Előbb utóbb azért el szokott múlni. A 3 év elég sok idő, de még bőven nem extrém.

2017. szept. 26. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennek, így soha nem lesz vége. Össze futunk és felkeressük egymást:))) Így, hogyan lehetne túl lépni? Mindig felmelegítitek.
2017. szept. 26. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen el kell szakadnod tőle, le kell zárnod teljesen, mert így nem fogsz tudni tovább lépni. Beszéld meg vele, hogy nincs több találkozás, nem szabad beszélnetek és inkább még facen is töröld ki, mert mindig nézegetni fogod.
2017. szept. 26. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:

OKA volt, hogy szétmentetek. Tudatosítsd magadban ezt.

Egy valamit jegyezz meg egy életre: soha sincs értelme felmelegíteni egy kapcsolatot. (kivétel: csak nagyon nagyon ritkán) Miért a múltat kergeted? Az már lezárult, pont a végére, lépj tovább.

2017. szept. 26. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!