Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom öt! Mit kell tennem, hogy elfelejtsem?
2 éve ismertem meg öt.És azota nagyon szeretem/imádom öt:D
Találkoztunk beszélgettünk.MSEN vagányabb mint élöben.Minden áron leakart koptatni engem magárol.Kicsit sikerült is.Az egyik un.tesoját rámküldte meg midnen de normális,rendes volt.Azt mondta a csaj,hogy más fiukra bukik.Elöre szolok a volt barátja nem helyes!!!Nem mint ha azt néznéám,de sokan mondták,hogy nem az.Annyira imádom,hogy hihetetlen.Kimernék állni az egész világ elé és megmondani neki ,hogy IMÁDLAK NAGYON SZERETLEK TÉGED:D
Az eszem azt mondta,hogy felejtsem el..persze azt kelleen.DE a szivem minden áron nem akarja elengedni.Nem megy !!!Imádom öt fulig szerelmes vagyok bele.Sokszor mondtam neki,de azt mondta,hogy msnen nemn lehet beleszeretni a másikba.Jó perzse,de azota találkoztunk és ugyan olyan amilyennek elképzeltem:D Imádom öt !!!!!!!
Nos én mégis beleszerettem valakibe msn-en, és többéves kapcsolat lett belőle, ami még ma is tart.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: Nyilván még nagyon fiatal vagy, talán fiatalabb, mint én. Én még nem láttam fiút, aki így belezúgott volna egy lányba, de fontos tudnod, hogy azt nem szeretik a lányok, ha így viselkedsz, mert gyerekesnek tartják és gyenge embernek titulálnak téged. Ha ő nem szeret téged, akkor nem kell így bánnod vele. Ne sértődj meg kérlek, de olyan vagy, mint egy pincsikutya, és ész nélkül követed a lányt jutalomfalatkáért... Míg mások kínálják neked az ő jutalomfalatjukat.
Ennyi idősen nem kell elkötelezned magad, kevés ember találja meg fiatalon azt, akivel tartós kapcsolata lesz. Hamar észre fogod venni, hogy az élet nem mindig egy habostorta: és ez is egy jelenet az életedben. Ideje megtanulnod, hogy mire vágyik egy lány, mert ha ilyen őrülten szereted, talán még meg is ijed.
Őszintén szólva, én amikor elolvastam a kérdést, először azt hittem, hogy egy lány vagy és egy fiúról áradozol, meg is lepődtem, amikor elolvastam, hogy "más fiú tetszik neki". Szerintem most kellene férfiként viselkedned és nem nyali-falizással bekerülni a szívébe, hanem kerek-perec megmondani neki, hogy mi a helyzet. Nagyon fontos a magabiztosság, és az őszinteség. Ha még így sem kedvel meg, és egyetlen egy esélyt sem ad, hát felejtsd el, és ne rágódj ennyit egy lányon, keresd fel a következő gazdit, aki önként ajánlja fel a jutalomfalatot a számodra.
Sok szerencsét kívánok!
14/F
tudod sokan azt mondjak h mond ki az érzéseid és ezzel minden meg van oldva....de ez hulyeseg az ilyen helyzetekben....ha egy lany tudja h megorulsz erte akkor csak egy balfeknak tart aki beleszeretett messen...en azt csinalnam h egy ideig ra se hederitenek,nem keresnem egyaltalan,nem irnek neki stb
szerintem neked is ezt kéne tenned...légy el a haverjaiddal,bulizz lógj meg stb. és ha kellesz neki akkor o fog keresni ha nem akkor nem kell erőltetni 20f
A 2 válaszoló hihetetlen egy arc :) mint akinek már 2 házassága és rengeteg élettapasztalata lenne mindössze 14 évesen :)
Azért a szerelmet ne hasonlítsuk a kutyaléthez:)
A lényeg kedves kérdező, hogy próbálj ismerkedni, mert ha csak állandóan ezen rágódsz semmi sem lesz jobb.
Msn-en még rajta kívül millió csaj van, ajánlom a pasik és csajok alkalmazást az iwiw-en, hidd el 1 hét sem kell és találsz valakit. Ha Te nem változtatsz, magától semmi sem fog változni!!
sok szerencsét!
Nem igazán tudok már mit írni,mert előttem már mindent leírtak ami nekem csak eszembe jutott volna,hogy tanácsként adjam =)
De azért arra még kíváncsi lennék(ha nem haragszol),hogy hány évesek vagytok?
a csaj 17
én meg most januárban multam 18 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!