Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Van a "gödörből" kiút?
Nos ez aztán végképp a legkevesebb ami számít. Ha bármilyen segédeszközt használsz, akkor vagy úgy fogad el Téged bárki, vagy ha képes ezt ellened fordítani, akkor igazán, és teljes erővel mehet a k*va anyjába.
Semmivel sem vagy kevesebb a másiknál. Én is voltam mély ponton, nagyon utáltam mindent, mindenkit, mostanra mégis teljesen jól érzem magam :)
Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!
Szia!
Végigolvastam, és nagyon magamra ismertem. Képzeld, 13 éves koromban akkora balesetem volt, hogy nyoma van az egész hasamon, mind a két karomon, mind a két lábamon, az egyik szememmel én sem látok... Hát úgy nagyjából ennyi. 11 műtéten vagyok túl másfél év alatt. októberben lesz a 12. És nem nyafogok. Ez van. Mi ilyen kis túlélők vagyunk :) Amúgy nem akartam túl nyers lenni. Ha csak beszélgetni szeretnél, van egy címem amit itt meg szoktam adni, ide nyugodtan írhatsz ha szeretnél. topsecret-@freemail.hu
Üdv. : 15.5 L
A külső megjelenéseden tudsz változtatni, csak akarat kérdése. Kezdj el otthon fekvőtámaszozni/guggolni. Önbizalmadat is növeli egy erőteljesebb testalkat.
Nyilván a testi fogyatékosságod megnehezíti az életedet, de ezen sajna már nem lehet változtatni.
Van egy haverom, neki is a szemével van gond, sajnos kiskorában testvére megoldotta, hogy ne legyent térlátása [értsd: jobb szeme eléggé jobbra kacsint ]. De valahogy a szemétje mindig összeszed vmi jó nőt. Beletörödött hogy van amin nem lehet változtatni, és probálja élni az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!