Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a "gödörből" kiút?
mindig van kiút, csak a legtöbbször gyenge hozzá az ember.
a hibáid amin nem tudsz változtatni: egyik szemedre nem látsz, átlagos arcú srác vagy.
amin lehet változtatni: a mocskosul kicsi önbizalmad és önbecsülésed, a tested kinézete, úgy ez az egybe a hozzáállásod a dolgokhoz.
ha sportos-izmos testalkatod lenne, magabiztosan-férfiasan viselkednél, szórakoztató lennél olyasvalaki akivel jól lehet beszélgetni és valamilyen szinten lenne egzisztenciád akkor simán találnál akár még nagyon szép lányt is. csak ehhez azért nem hónapok hanem sok év kellene.
de ha úgy fogod fel, hogy nem érek semmi... hogy nem látok fél szememre ezért looser vagyok akkor halva született a dolog!
szerintem most kapásból hagyd a csajokat, mert ha az önbizalmad a béka segge alatt van akkor nem fog összejönni -senki sem akar félős és szomorú emberekkel lenni-. próbálj függetleníteni attól hogy senkinek sem kellesz, felejtsd el! azon gondolkozz hogy mit akarsz elérni, állítsd fel rövid és hosszú távra célokat és tegyél meg mindent annak érdekében. folytathatnám még jó hosszan, de nem fogom. remélem valami átment hogy milyen szemléletet próbálok sugallni.
valóban nem könnyű, sőt! ugyanakkor gondolj csak bele. most vagy 23, ha igazán összekapod magad akkor tegyük fel 7 év múlva nem is az, hogy teljesen helyrejön minden, hanem igen fas*za lesz minden. akkor 30 leszel és lesz-lehet még "pár" éved, vagy 30. olyan dolgokat is kipróbálhatsz elérhetsz amikről még álmodni sem mersz.
viszont ha hagyod, beletörődsz hogy "úgy sem sikerül" akkor ugyanennyi szenvedés és nyomorúság esetleg egy szürke megfakult semmi vár rád.
persze mondani könnyű, tanácsot adni szintén nem kerül semmibe és könnyen is megy.
mindenesetre én tudom hogy a kettő közül melyik opciót választom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!