Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Illetve mit kéne tennem?
Sziasztok!
Az a problémám hogy van egy csaj aki most szakított pár héttel ezelõtt a pasijával. Régebben nagyon jóba voltam a lánnyal , így hát gondoltam ráírok. Amikor beszélgetek vele facen kicsit valahogy furán válaszol vissza nem úgy mint régebben (anno állandóan írt , hangulatjeleket rakott a mondat végére stb.) azt szeretném tõletek kérdezni hogy hogyan lehetne kiderítenem hogy bír-e még engem vagy nem. Mirõl kezdjek el vele beszélni? Az igazat megmondva az a másik probléma hogy 10/10 a csaj ,csak sajnos sokan nyomulnak rá :/ persze Én nem ilyen nyomulós szövegeket írok neki. Mit írjak ,illetve milyen stílusban kezdjek el vele beszélgetni? A válaszotokat elõre is köszönöm :)
Nálunk ugyanígy volt :)
Szakítottam az akkori párommal, és én írtam rá a mostani páromra, mert mi is jóban voltunk.
Tehát megírtam neki a szakítás tényét.
ő először elkezdett sajnálkozni és puhatolózni, hogy "majd biztos kibékülünk". De írtam neki, hogy tuti nem.
Aztán elkezdett szervezni, hogy hova menjünk el, hogy felvidítson. :)
Majd konkrétan leírta, hogy nagyon tetszem neki és simán el tudná képzelni, hogy egy pár legyünk. Mit gondolok erről?
Engem ez nagyon meglepett, mert nem hittem, hogy ő "így" tekint rám.
De nekem is nagyon tetszett. Így összejöttünk.
Összeházasodtunk.... születtek gyerekeink.... Sok sok éve ennek már :)
Szóval megpróbálhatod így őszintén nyiltan is, ha tényleg nagyon jó haverok voltatok eddig.
Sok sikert!
Kerüld el a barátzónát, mert szerintem afelé tartasz. Ne úgy viselkedj, mint egy barát és ne akarj a barátja lenni. Ne helyezd magad fölé, ne lesd minden kívánságát, legyen saját véleményed, dönts, irányíts. És ne alapozz a netes beszélgetésekre, mert azok nem érnek sokat. Találkozzatok élőben, beszéljetek úgy.
És ha mégis barátzónábe kerülsz, akkor ABORT MISSION.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!