Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok többé "gáz" lenni! Ősszel új életet kezdek más városban. Mit kell tennem addig, illetve mit kell tennem majd akkor, hogy befogadjanak?
Szeptembertől kezdődik az egyetem. Szinte biztos hogy felvesznek. Költözök Budapestre, csak a barátom lesz a közelemben a mostani ismerőseim közül. Ez nekem nagy lehetőség, mivel általános suliban valahogy én lettem a tipikus lúzer :D engem piszkáltak, beszólogattak, stb. Középsuli alatt, már az első évben egész jól kikupálódtam, mostanra csinosan öltözök, a hajam se olyan ronda mint régen, az alakom nem tökéletes, de nem is kiröhögnivaló. Viszont folytatódott a dolog, mivel hát régen én ciki voltam, akkor az is maradok :D most utolsó 1-2 évben már eltűrnek csendben.
Nos ez volt a rizsa rész, a lényeg: mit csináljak, hogy egyetemen illetve pesten ne ez legyen, hanem megkedveljenek majd?
(illetve, egy fiús szakra járva hogy szerezzek barátnőket?)
Félek hogy megint ki leszek rekesztve... Mit tegyek?
hát, ha normális vagy barátok mindig lesznek
a lányokhoz inkább kinézet kell, tehát reménykedj benne, hogy a következő újjászületésed alkalmával szerencsésebb leszel
Az első buliban ugorj fel az asztalra,kapj fel egy literes Royal vodkát,harapd le a dugóját,majd hajtsd fel egyszuszra.
Maximális respekt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!