Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dilemma . Hogy is van ez? Nem értem mit akarok .
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy nagyon vontatott szituáció amely helyzetben nem érzek szerelmet , valamennyire talán kötődök , leginkább meg jólesik ha van valaki akivel találkozok aki szépnek és vonzónak , izgatónak tart . És egy ideig ok is volt a dolog ,de most nincs ideje rám meg hideg is volt velem , én meg úgy vagyok ,hogy látnám is meg nem is ,de szivessen ismerkednék , találkoznék más pasikkal is , nagyon kell a figyelem . De ettől meg bűntudatom van . De ha szeretném ilyen nem fordulna meg a fejemben , azt hiszem .2013. jún. 29. 22:19
2/4 anonim válasza:
Hát igen. Ez a dilemma megválaszolt.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj ne édesem , dehogy . :D
Fú , olyanokat lehet itt röhögni egyes kommenteken .
Igazából tudom ,hogy nem vagyok szerelmes , de ha tudnám ,hogy szeret akkor szerintem egész més lenne a dolog . Ha rajongan érten és fürdetne a törődésében és a csodálatában , akkor az a sok plusz ami van nála meg ahogy érezném magam amiatt , hogy annyira oda van értem , akkor más lenne nálam a helyzet . Így hogy bizonytalan a dolog nekem az nem jó , nem szeretem a bizonytalanságot . Amióta meg hanyagol úgy érzem inkább olyannak szentelném az időm aki örül nekem .
2013. jún. 29. 22:31
4/4 anonim válasza:
Bocsi, de ezt muszáj volt. :D Amúgy, ha ennyire nem törődik veled akkor lehet, hogy nem szeret már annyira csak kötődik és jó neki a helyzet, ismerős a szituáció sajnos :/. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!