Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne most tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne most tennem?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki évek óta tetszett nekem, és elég közeli barátságban is voltunk. Majdnem napi szinten beszélgettünk, és elég közel kerültünk is egymáshoz. Ő mégsem adott semmi jelet, hogy bármit is érezne irántam. Egyszer mégis megcsokolt. Nem tudtam miért, de hagytam, hogy azt csináljon amit akar, és ennek egy szenvedélyes éjszaka lett a vége. Azota viszont nem beszéltünk. Igazából nem is találkoztunk nagyon. Ő a munkájával van elfoglalva, én meg a tanulással. Nem tudom, mit csináljak...
2017. nov. 25. 22:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez ennyi volt,nem érdekled.Mást nem tudsz,mint megemészteni ezt a tényt.
2017. nov. 26. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez csak egy éjszaka volt, nem kell köré magyarázni semmit. Megvoltál neki, ennyi volt, nem kellesz többre. Hány évesek vagytok, hogy nem esik le?
2017. nov. 26. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!