Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennék? Mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék? Mit kéne tennem vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok októberbe lett vége az első szerelmemnek és nagyjából most lábaltam ki belőle úgy, hogy ne rajta járjon az eszem egész nap.

Múlthónapban megismertem egy lányt aki amugy külsőre egyáltalán nem vonz, ( teljesen az ellentéte exemnek ) de belsőre annyira megfogott, hogy mióta ismerjük egymást akár heti négyszer is találkoztunk és már az első alkalom is olyan volt mintha évek óta jóba lennénk( nem volt semmi olyanok voltunk mint két span ).

Múlthéten hétvégén viszont elkezdett zavarni hogy haverom nyomul rá, pedig eddig semmi ilyet nem éreztem, nem érdekelt különösebben.

Én az előző kapcsolatom után nem szeretnék most senkit és neki is van valami srác aki miatt "lelki analfabéta" szóval kizárt , hogy akármi is legyen köztünk.

Itt jön a bökkenő: mindennap beszélünk neten ha nem írok ő ír szeretném megszakitani a beszélgetést csak a baj, hogy nemrég lefeküdtünk és nem szeretném, hogy azt higgye csak arra kellett mert igazából nagyon szeretek vele lenni, vele beszélni csak félek, hogy szerelmes leszek belé.

Mit kéne most tennem? Nem akarom neki megmondani, hogy lehet elkezdtem érezni valamit szóval hagyjuk egymást..

Azt se szeretném hogy azt higgye azért nem írok neki úgy mint eddig mert megvolt és vége :/

21/F

2017. máj. 15. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:

nem volt semmi olyanok voltunk mint két span

nemrég lefeküdtünk

feszül itt egy kis ellentmondás!

szerintem is kezdesz beleszeretni.

engem egy pasi ugyanezzel a dumával rázott le, hogy sok csaklódás érte, és fél, hogy belém szeret.

te ne legyél ilyen hülye!

ha szereted, mondd meg neki mielőbb, és ne félj tőle.

cseszd meg, 21 évesen mitől parázol??!!

akkor akarsz szerelmes lenni, mikor 50 éves impotens leszel?? :)

inkább örülj neki, és lépj mielőbb, vagy a haverod lenyúlja.

2017. máj. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!