Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta szerelmes vagyok az egyik szaktársamba, mi kellene tennem?
3 éve nagyon tetszik nekem a srác. Jóban is vagyunk legjobb barátok szinte, sok időt töltünk együtt, minden nap szinte beszélünk.
A probléma valahol ott kezdődött, hogy mikor megismertük egymást akkor ő egy kapcsolatból jött éppen kifelé, ami eléggé megviselte, én itt csak a támasza voltam nem próbálkoztam semmivel.
Amikor már kezdett túllépni rajta akkor még jobba lettünk viszont csak a mai napig barátok maradtunk, eddig úgy voltam vele ez is elég nekem, viszont már tudom, hogy nem!
Több ismerősünk össze akart, már minket hozni, de én ilyen módon külső segítséget nem akartam. Viszont tény hogy azért megvan a közös hullámhossz közöttünk.
Hogyan tudom a jelenlegi helyzetet megtörni? Vagy felejtsem el?
Fontos nekem, nem akarom elveszíteni se, de már nem bírok csak a barátja lenni. :/
Azt viszont tudom, hogy csak úgy elmondani nem merem neki, erre egyszer lett volna lehetőség de akkor sem ment. De így, hogyan tudom a tudtára adni mit érzek iránta?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!