Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom másba szerelmes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom másba szerelmes? Van ilyen? 18L

Figyelt kérdés

Lassan 5 éve vagyunk együtt.

Van egy olyan érzésem, hogy nemcsak tetszik neki egy csaj ismerőse, hanem érzelmeket is táplál iránta.

Kiderült, hogy régebben találkozgattak. Azt mondta csak egy haverja, kidumálta a dolgot. Aztán egy nap a lakásán találtam a csaj. Nem történt semmi köztük, se akkor, sem soha, de kibortam.

Közben nekem más forrásból tudomáson van róla, hogy miket művelt. Mikről beszélgettek. De megcsalás nem történt.

Nagyon fontosak vagyunk egymás számára. Mindenben számíhatok rá. Bármit megtesz értem.

Viszont tisztában vagyok vele, hogy vágyódik a másik csajhoz. Nem csupán szexuálisan. Ezt viszont elnyomja magában. Nagyon kedveli...vagy mást is...

A csaj 23 éves. A barátom 19 amúgy.

Ha nem lennék, azonnal nála kötne ki.

A minap a telefonja a kezembe került. 2 sms volt benne egy ismeretlen számnak. Az egyik ilyen "hogy vagy, mizu?" sms volt. A másik, hogy fb-re írj majd légyszi.

Magyarán sunyiba beszélgetne fbon, amit nem látok?

Úgy érzem nem haveri kapcsolat ez, mert az egyik haverja szerint hozzá szalad, ha van valami baja, mert ő megérti. Látszik rajta, hogy úgy néz rá. Persze mindez a hátam mögött zajlik. Mikor honnan csípek el valamit.

Jól megértjük egymást, mégis húzódik hozzá valaminek. Minek??? Persze nekem papol, hogy minden jó és szép, közben a hátam mögött azt mondja, gyerek vagyok, sok a bibi.

Mi baja lehet?

2015. aug. 29. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt se zárnám ki most rögtön, hogy a "más források" akarnak szét szakítani titeket a leírásod alapján.

Egyelőre úgy tűnik jó barátok. Amíg nem csal meg, addig ne te törődj ezzel, nem a te dolgod. Majd ő elintézi ha akarja.

2015. aug. 29. 11:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Senki se akar minket szétszedni. De tudom amit tudok.
2015. aug. 29. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt így nem tudom megmondani az is lehet hogy nagyon jó barátok úgy mond lelki társak
2015. aug. 29. 11:51
 4/4 Estienne ***** válasza:
Van ilyen? Van hát. De egy biztos, férfi és nő között nincs barátság vagy csak nagyon kis százalékban. Amint egyszer összevesztek rohan a csajhoz, iszogatnak egy kicsit, lelkiznek majd egymásnak esnek. Persze ez csak spekuláció, de elég esélyes az ilyen. Föleg ha a csaj is vonzódik hozzá.
2015. aug. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!