Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet érezni ha valaki szerelmes belénk?
Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy tévedtetek, pedig azt hittétek szerelmes egy illető belétek?2015. aug. 26. 16:01
1/4 anonim válasza:
Meg lehet érezni, de van, hogy csak beképzeli magának az ember.
2/4 anonim válasza:
Volt már, hogy egy fiú teljesen azt éreztette velem, hogy mennyire fontos vagyok számára, mennyire törődik velem (bár szavakkal nem mondta ki, csak tettekkel érzékeltette), és végül kiderült, hogy az egész hazugság és manipuláció volt. Tehát el lehet hitetni bármit, de szerintem abban a másik félnek is van felelőssége. Aki el akar hinni valamit, az el fogja, bármilyen nyilvánvaló, hogy nem igaz.
3/4 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy én akkor hiszem, hogy valaki szerelmes belém, ha kapcsolatban vagyunk, és egyértelmű jelét adja (pl. mondja), hogy szerelmes.
Ha még nem vagyunk kapcsolatban, akkor nem is lehet szerelemről beszélni, max. vonzalomról.
4/4 anonim válasza:
Mindig tévedtem, amikor ezt hittem. Nem lehet megérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!