Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem baj, majd kialakul idővel.. ;)
17/l és én se voltam még szerelmes.. /Szerintem nem késtünk le semmiről :D/
Szerintem nem. Én is egy csomó lánnyal randizgattam, anélkül, hogy szerelmes lettem volna beléjük. Emlékszem, mekkora csalódás volt az első csók ("ettől vannak úgy oda az emberek...?")
Azután kb. 20 éves voltam, amikor megismerkedtem egy lánnyal nyaraláskor és akkor tudtam csak meg, mi is az a szerelem. És volt már hapsija, akit szeretett, be kellett érnem egy barát szereppel. Ráadásul úgy alakult, hogy pár hónappal később rendszeresen találkoztunk a közös barátaink miatt.
Mire nagy nehezen, a barátaim segítségével kihevertem az ügyet, jött a második nagy szerelem. Jártunk vagy egy évig, de ő soha nem szeretett engem igazán, inkább csak hagyta magát körüludvarolni. Én pedig annyira imádtam, hogy nem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert mindig vele akartam volna lenni.
Ha nem találkozom ezzel a két lánnyal, akkor 35 éves koromig nem lettem volna szerelmes. (Akkor jött a harmadik.)
Úgyhogy szerintem nem baj, sőt addig lesz nyugodt életed, amíg nem vagy igazán szerelmes. :)
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!