Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az baj ha 19 évesen sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha 19 évesen sosem voltam még szerelmes? 19F

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 22:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem aztán nem. :D
2015. aug. 28. 23:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ugyan már feldobtam egy magas labdát illő lenne jobb viccekkel leütni de azért elfogadható volt :D
2015. aug. 28. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, majd kialakul idővel.. ;)

17/l és én se voltam még szerelmes.. /Szerintem nem késtünk le semmiről :D/

2015. aug. 28. 23:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Jól van :) Akkor vak vezeti világtalant :D
2015. aug. 28. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Én is egy csomó lánnyal randizgattam, anélkül, hogy szerelmes lettem volna beléjük. Emlékszem, mekkora csalódás volt az első csók ("ettől vannak úgy oda az emberek...?")

Azután kb. 20 éves voltam, amikor megismerkedtem egy lánnyal nyaraláskor és akkor tudtam csak meg, mi is az a szerelem. És volt már hapsija, akit szeretett, be kellett érnem egy barát szereppel. Ráadásul úgy alakult, hogy pár hónappal később rendszeresen találkoztunk a közös barátaink miatt.

Mire nagy nehezen, a barátaim segítségével kihevertem az ügyet, jött a második nagy szerelem. Jártunk vagy egy évig, de ő soha nem szeretett engem igazán, inkább csak hagyta magát körüludvarolni. Én pedig annyira imádtam, hogy nem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert mindig vele akartam volna lenni.

Ha nem találkozom ezzel a két lánnyal, akkor 35 éves koromig nem lettem volna szerelmes. (Akkor jött a harmadik.)

Úgyhogy szerintem nem baj, sőt addig lesz nyugodt életed, amíg nem vagy igazán szerelmes. :)

48F

2015. aug. 28. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
jobb,mintha plátóian lettél volna szerelmes,és amiatt elcsesztél volna 2 évet az életedből....19/L xD
2015. aug. 28. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó neked.
2015. aug. 28. 23:49
 8/8 anonim válasza:
Én sem voltam még, már lassan kezdek aggódni, hogy valami baj van velem..:D 19l
2015. aug. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!