Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem a párom, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom, viszont mégis hiányzik az exem. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A történt igazából az, hogy az exemmel két évig voltunk együtt, az első pillanattól kezdve minden tökéletes volt, megterveztük az egész életünket és komolyan is gondoltuk. Aztán végül szakítottunk, mert állandóan öltük egymást már nem is tudom min, akár a legapróbb dolgokon. Már akkor furcsáltam a dolgot mert ugyan a kapcsolatot nem éreztem jónak, mégis komolyan gondoltam, hogy ő az akivel letudnám élni az életem. 5 hónapja szakítottunk neki és nekem is új párom van azóta akit őszintén szeretek mégis. Az exem volt az az ember aki mindig megértett, mindig tudta mért mondom azt amit, és mindent eltudtam neki mondani és ez rettentően hiányzik. A mindennapos beszélgetés, a bizalmaskodás. Próbáltam megnyílni barátaimnak ilyen szinten, de nem értenek. És most a párommal a kapcsolat elején vagyunk ilyenkor még a "rózsaszín köd" -nek kéne lennie, én mégis sak arra tudok gondolni, hogy remélem összehoz a sors az exemmel és mellette kötök ki. Mit kéne tennem, hogy ez elmúljon? Álszentnek érzem magam.
2017. jún. 4. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hat szakitanod mindenkepp kene...
2017. jún. 4. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Szelektív memória. Általában a jó dolgok maradnak meg, a marketingben is pont ez használják ki a cégek. :)

2. Nem szereted. Nincs rózsaszín köd, folyton arra gondolsz, hogy az exeddel lennél.

Az exed amúgy szereti az új nőjét?

21/L

2017. jún. 4. 17:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen a szelektív memória megvan és valahogy épp ezért vagyok úgy vele, hogyha lenne rá lehetőség se jönnék újra össze vele, még biztosan nem hiszen nem működne. De a legjobb barátom volt és a legfőbb bizalmasom, ezek miatt érzem főként a hiányát.
2017. jún. 4. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy szereti-e nem beszélünk.
2017. jún. 4. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!