Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rájöttem, hogy mégis szeretem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy mégis szeretem. Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Tiszta idióta voltam. Rengeteg baromságot csináltam, ezért a barátnőm elhagyott. Míg együtt voltunk éreztem, hogy szeretem, de azt nem hogy szerelmes vagyok. Mikor elhagyott inkább dühös voltam+viszonylag örültem is, mert már ő is bolond volt(persze már rájöttem, hogy az én dolgaim miatt. Rengeteget balhéztunk az elmúlt 2 évben)e. De mostmár úgy érzem megbolondulok és rájöttem hogy szerelmes vagyok. 3hete lépett le, eddig jó volt, de mostmár nagyon hiányzik és úgy érzem megszakad a szívem. Segítsetek. Tényleg szerelmet érzek vagy csak azért van mert már megszoktam hogy van? Nagyon fáj...

2016. máj. 2. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hááát... szerintem ha megszokás lenne akkor a kezdetektől hiányzott volna.
2016. máj. 2. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem megszokas..ebbe igaza van az elottem szolonak... Tudod van az a mondat ..h amig ott van es a tied nem ertekeled...miutan elveszited rajossz h mekkora kincset vesztettel el..ha szereted es ugyerzed kell neked...keresd ot meg ..es tisztazzatok mindent ha hajlando ra :) de mindezek elott gondold at higgadtan h mit is erzel iranta..
2016. máj. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!