Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy az egyik fél eleinte csak játszik a másikkal, aztán mégis szerelmes lesz belé?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 12:12
5/10 anonim válasza:
Nem lennék olyannal, aki képes egy másik emberi lényt játékszerként használni. Az ilyen embernek a szerelme is önző, egyoldalú.
6/10 Noren1989 válasza:
Minden lehetséges, akár egy párhuzamos univerzumban már járhattok is.
25/F
7/10 anonim válasza:
Igen, es abszolut sokkolo:-)
A stac akirol szo van mindig szerelmes volt belem, de nekem sosem tetszett, aztan egyszer ugy voltam vele, h attol meg szemezhetek vele, jobban telik az ido (munkahely) kb.egy honappal utana beleszeretttem amibol most labalok ki:-))
Soha tobbet nem nezek olyan pasira meg viccbol sem akitol nem akarok semmit, vagy nem tetszik:-))
8/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. júl. 19. 18:31
9/10 anonim válasza:
Nem. És aki játszik a másik érzelmeivel, az nem is érdemli meg a másik szerelmét.
10/10 anonim válasza:
Én az elején csak ki akartam használni a pasim mert csalódtam 1 másikban és rajta akartam ki tölteni de aztan napról napra beleszerettem és rá jöttem nem vagyok képes ilyesmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!