Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bő 4 hónapos kapcsolatban szerintetek mennyire normális az, ha a lány, aki tudja, hogy szerelmes vagyok belé és én szívesen töltenék karácsonykor több időt vele, mint általában, a szentestét mégis a legjobb fiú barátjával tölti inkább?
Ha nem is a barátommal/bnőmmel, de biztos nem egy barátommal, aki ráadásul ellenkező nemű. Otthon a családdal.
Ez nem normális, most vagy legyen veled, vagy otthon, de ne egy másik fiúval, én biztos hogy kiverném a balhét.
Mondd neki hogy téged meg elhívott 25-ére filmezni egy volt oszttársad (lány), rajta kívül még 2 bnője lesz ott. És ha ő elmegy, akkor te is. Általába bejön, és észreveszi magát a lány, mikor vissza fordítod rá a saját dolgait, mert ő is féltékeny lesz. Feltéve ha ő is szeret.
Nekem is volt már többször ilyen sztori, hogy a bnőm egy másik sráccal akart inkább lenni, mint velem, vagy mással elmenni kettesben valahova. Mikor megmondtam hogy csak akkor, ha én is kettesben elmehetek ugyan annyi időre valahova egy jó lány barátommal, akkor ő is mehet. Kivétel nélkül mindig meggondolta magát. :)
Nem liheged túl.
De ne szentestét mondj, hanem 25 vagy 26-át, amikor ő már lehet, hogy inkább veled lenne. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!