Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem de akkor miért fáj mégis? Érdek kapcsolat volt.
Nem volt képes fel vállalni , kihasznált , hülyére , megalázott én mégis szeretem mindennél jobban.
Többet nevetem , és jobban éreztem magam vele mint az első nagy szerelmemmel.
De valahol legbelül tudtam , hogy valami nem stimmel.
Minden jó volt , még nem kezdtem el vívódni csak egy rab voltam az ő börtönében.
Az én vágyaim sehol sem voltak , én minden voltam csak jó nem ha valamit nem kapott meg hisztized.
Ez ment egy jó pár hónapig , majd nagyon bele untam ott is hagytam.
Később fel keresett , már én is tudtam érvényesülni de mégsem voltam boldog.
Az a hatalmas érzés iránta szerte foszlott , nem voltam már szerelmes.
5hónapig én csak a petting, orál véget voltam vele , fúra az volt ahogy telt az idő egyre többet engedett.
Ha nem erőszakoskodtam vele akkor , előrébb nem jutottunk.
Análnál kicsit erőszakosabb voltam , a keleténél és tökre bele ment de meg zavartak minket.
Futott is utánam , nem erőszakoskodott de ha egy kis érdeklődést mutattam felé akkor végem volt.
Egyedül a hisztijével tudod rám hatni , fenyegetett öngyilkossággal is de ki nevetem.
Itt már szabályozni sem , engedtem magam bizony nézegettem , találkozgattam más nőkel.
El vesztettem a hatalmamat , megint engedtem neki , nem fut már utánam , nem keress. Tegnap előtt hívott még , de nem reagáltam rá.
Annyiszor meg próbáltuk már , nekünk valahogy ez nem megy.
Barátságot még szeretne , de én tőle nem szeretnék már semmit sem.
Egyszerűen a múlt ami fáj , nem tudom magam túl tenni úgy éreztem most végleg le kell zárni a kapcsolatunkat.
Nem hiányzik , nem gondolok rá , de mégis fáj egy kicsit miért van ez? Tiszta szívű már nem leszek? Ez az első ahol ki használtak...13hónapot voltunk kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!