Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap a kedvesem részegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a kedvesem részegen smárolt egy sráccal. Mit kéne most tennem? Vajon szeretem őt ha nem is izgatott fel az ügy?

Figyelt kérdés

Tudom hogy részegen ilyen... ha leitatom nekem kb bármit megenged de komolyan, csak most nem voltam ott sajna ezért elment smárolásig egy idegen sráccal. Nem tudok rá haragudni viszont tök elrontott dolog ez. Azt mondja szeret engem, és teljesen kivan, s a bocsánatomért esdekel s én is szeretem őt. A kérdés az hogy mit tegyek most, egyáltalán szeretem őt ha nem is izgatott fel az ügy. Vagyis az izgatott fel hogy nem is érzek semmit ezzel kapcsolatban, nem is vagyok rá mérges. Lehet hogy pszichopata vagyok?

29 éves férfi, 24 a nőm.

2017. máj. 29. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne dobd, ha részegen mindent megenged :D

Á, csak viccelek. Szerintem ettől még szeretheted, csak nem vagy féltékeny, birtokló típus. Kis szerencsével tanul belőle és legközelebb nem iszik annyit.

2017. máj. 29. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Masnak is megenged akkor gondolom mindent reszegen de aaaah ne dobd ki!!! Meg veletlenul se!
2017. máj. 29. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!