Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Fél éve párkapcsolatban élek. Szeretem őt és tudom, hogy ő is nagyon szerelmes belém. Eddig nem is lenne semmi probléma.

Viszont van egy másik fiú. A helyzet az, hogy osztálytársam a gimiben. 4 éve ismerem és az első évben jóban voltunk csak aztán összevesztünk. Mostanság pedig érzem, hogy nyit felém. Én mindig is fülig szerelmes voltam belé, de nem jöttünk össze az akkori problémák miatt. Most azt érzem, hogy lehet, hogy többet akar tőlem. Régen is többet akart és szerintem ez nem múlt el.

Jelengeg neki is van kapcsolata és nekem is. És egy nagyobb problémám van, nem tudom mit érzek iránta. Régen szerettem volna összejönni vele és félek, hogy előbb-utóbb az lesz ebből, hogy esetleg kikezdünk egymással. Ezt én nem akarom, de nem tudom azt sem állítani, hogy már elfelejtettem őt.

Ma reggel meg arra keltem, hogy vele álmodtam. Hogy szerelmet vallott és régóta vár arra hogy újra közelebb kerüljünk egymáshoz.

Mit kellene most ebben a helyzetben tennem? Én szeretem a mostani páromat, de mintha ettől a fiútól sem tudnék szabadulni.

2017. dec. 27. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Szereted de nem vagy szerelmes. A szeretetet inkább cseréljük le a "jól elvagyok vele" kifejezésre.

Ja, lehet, hogy kikezdtek.

Olyan problémázás megy itt ebből, mintha feleség lennél.

Az ember próbálkozik, itt ott, személyes véleményem, hogy amelyik kapcsolatban más nőre vagy férfira, nőként vagy férfiként tudsz tekinteni, az már nem az igazi kapcsolat.

2017. dec. 27. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Egy felelősséged van, ne vedd hülyére a másikat. Ha rizikózni akarsz, akkor lépj ki a kapcsolatodból és próbálj meg a másik sráccal összejönni.
2017. dec. 27. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Ez itt a FELNŐTT kapcsolatok kategória, nem a gimis vergődéseké...
2017. dec. 27. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
utolsó: lehet, hogy ilyen dolgozók esti gimnáziumába járnak, és már 40 évesek. Legyél egy kicsit megértőbb :)
2017. dec. 27. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!