Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Logikus viselkedés ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Logikus viselkedés ez a részemről, vagy más kellene tennem?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja visszautasított egy ismerős lány, akibe addigra már nagyon durván beleszerettem. Ezt nem mondtam el neki soha, csak azt, hogy sokat gondolok rá és nem úgy mint más ismerőseimre, és szeretném, ha több lenne köztünk. Ő akkor nem akart kapcsolatot.

Azóta ha találkozunk, ami gyakran megesik, bár pokolian fáj, igyekszem nem mutatni neki ebből semmit. Kb mintha semmi nem történt volna. Nem akarok érzéketlen bunkónak sem tűnni, akiről most azt gondolná, hogy esetleg csak ágyba akartam vinni és a válasza igazából nem is érdekel.

Rajta viszont azt érzem, hogy az erőfeszítéseim ellenére mintha próbálna kerülni, míg korábban jókat és sokat beszélgettünk, ezeknek a száma mostanra igencsak lecsökkent. Próbáltam azt is, amit ő csinált, hogy elkerülöm, ha egy légtérben vagyunk, de ezt is valahol taplóságnak vagy gyengeségnek, esetleg a kettőnek egyszerre érzem.

Van valami amit ilyenkor lehet tenni? köszönöm előre is a válaszokat.

2018. febr. 1. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe. Nem kell bunkónak lenni, de jópofizni se.

Direkt kerül téged, mert van az a jó szokása a pasiknak, hogy ha le is koptatod, de nem vagy utána bunkó vele és beszélgetsz, azt hiszik, mégiscsak akarsz valamit, aztán persze halálra sértődnek, hogy mégse és jön a minden nő sablonszöveg.

Persze persze te nem ilyen vagy, de jó eséllyel megjárta már így pasival.

2018. febr. 1. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem őszintén beszélj vele! Ezt a kellemetlen szituációt csak akkor tudjátok megoldani, ha tisztázzátok a dolgokat.

A legvalószínűbb eshetőség az, hogy azért kerül téged, mert borzasztó kellemetlen neki, hogy te máshogy érzel iránta, mint ő irántad, és nem viszonozza az érdeklődésedet. Ha egy haverom közeledne hozzám, de én nem akarnék tőle semmit, utána én is távolibbá tenném a kapcsolatot. Hiszen miért adjak több lehetőséget az ő szenvedéseinek? Miért nehezíteném meg, hogy továbblépjen? Miért akarnék olyasvalakivel barátkozni, aki egyértelműen vonzódik hozzám?

2018. febr. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!