Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés a barátomtól?
Nincs baj egyikotokkel se. Neked ez gyors, neki viszont a te tempod lassu.
27 vagyok es 1-2 honap utan mar zavarna, ha nem lenne szex. Nade, hogy semmi ne legyen, meg a cicitapi is zavarja a lanyt, az tenyleg sok lenne.
Ismetlem, ez nem baj. Egyszeruen masok vagytok/vagyunk.
Egyet értek az előttem szólóval.
Az előző kapcsolatomban 2 hónap után jött el a szex(én még szűz voltam). Adta magát, teljesen természetesnek éreztem, hogy akkor történt meg. A mostaniban viszont kb a 4. hónap körül. Ő sem, én sem voltam már szűz akkor.
De amúgy szerintem ha a fickó a sorozatos tapi-visszautasítás után sem észlelte, hogy nem kell ennyire rohanni, akkor jó lenne beszélned vele. Ő tudja, hogy te még nem voltál senkivel?
Ha neked kicsit lassabb a tempód, akkor tudasd vele szóban is. A férfiak sokszor szemet hunynak az ilyen jelzések felett. Ha megérti, akkor belassít: fontos vagy számára. Ha nem, akkor meg nem kár érte.
N
az a része, hogy nyilvános helyen fogdos, az szerintem közönséges, nem mindenkinek normális
viszont nem szexelni egy kapcsolatban abszolút nem normális
szexuális vonzalomnak nevezik. Bizony, ha fiúkat kedveled, akkor ők (mi) kimutatjuk. Azért a barátnőm dekoltázsát nem csak símogatnám:D
Amúgy ahhoz képest még kulturáltan nyomja.
Sosem tudtam,tudok belebotlani ilyen lányba mint te, vagy a 4 es (???) válaszoló!
Ezért le szoktak pontozni de vállalom a véleményem. Úgy érzem kinőttem már azt hogy mindig mindenkivel lefeküdjek 5 perc után. Utálom amikor egy nőnek csak a vágyai kielégítésére kellek, ha még jó is a szex vele akkor is unalmas csak azt csinálni mindig. Nekem barátnőm legyen egyik legjobb barátom is, tudjunk közös programokat csinálni....
Különben mind a 2töknek igaza van, nem illetek össze annyi itt a gond.
Gondolom nem nagy titok,hogy a legtöbb lány 15 évesen már nem szűz, 18éves korára pedig már 5 különböző pasival volt. Itteni válaszok alapján. (Kérdés : lányok mikor vesztettétek el és hány partneretek volt).
Tehát a barátod úgy szocializálódott és emelett ösztönösen is olyan hogy a testi élvezeteknek él. Te meg a lelkieknek.
Felpontoztalak, veled vagyok.
Mar en sem erzem azt, hogy felhasznaljanak. Pasi vagyok, szeretek tapizni meg minden,.de baratnovel csak.
Csak.azert, mert kanos vagyok, nem akarok minden jott menttel kikezdeni...van kezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!