Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem el vagy ne?
inkább amíg friss az élmény írd le a fő vonalakat egy füzetbe.
és akkor tudni fogod,hogy nah ez az amit nem szabad csinálni.
aztán máskor ne feccölj linkre ennyi időt nulla konkrétumba.
Nem kellene ilyen korai szakaszban érzelmileg elköteleződnöd.
Miért voltál tutyi mutyi?
Lehet h legközelebb ezen kellene változtatnod.
Meg azon is, hogy valószínűleg érezted, hogy elveszíted, azért voltál gyerekes. Ez se pozitív tulajdonság.
Legközelebb érdemes ezekre figyelni.
ezt elcseszted.
én sem akarnék olyan fickóval randizni, aki számonkéri az időbeosztásom, kifogásolja az életvitelem és erőszakos.
ebben semmi vonzó nincs.
miért nem vagy támogató, miért nem mondod neki azt, számíthat rád, ha szüksége van vmire ebben a nrhezebb időszakában, amikor sokat dolgozik?
miért nem vagy intelligens, lezser, kreatív: küldhettél volna neki virágokat, vagy a kedvenc dalaiból, hogy több energiája legyen.
nőj fel!
tanulj meg kommunikálni!
tanulj meg bánni a nőkkel!
sorry, de szerintem ez a nő jobban jár nélküled!
Nézd, ha ő ennyi időt "bír" rászánni egy kezdődő kapcsolatra, akkor szerintem hagyd a fenébe, mert valószínűleg karrierfüggő.
Azt ugyanis kevés ember bírná, hogy tartós párkapcsolatban a partnere a határidőnaplóját nézegesse, hogy melyik héten, hova tud "beszorítani" egy tizenöt percet egy gyors menetre. Vagy ahogyan mondják: "minőségi időtöltésre".
Az ilyen adjon magának a vibrivel az irodájában két míting közt, vagy a mosdóban kávészünetben, oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!