Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem őt el?
Ismerkedsz? keress mást, randizgass. ha jó nő avgy gondolom leszólítanak nap mint nap. Menj el inni egy üdítőt azzal aki szimpatikus és udvarias. Te írtad hogy nem működött. Nem kell eröltetni.
23N
Felkeres ignorálom... Egy ideig. Aztán addig zavarja a csőröm a dolog h nem bírom megállni h ne válaszoljak. Ha meg eltűnnék letiltanám a számát, akkor azért kerítene elő mert aggódna". Szerintem am direkt csinálja és örömét leli ebben.. Hogy ezt meg tudja velem tenni, mondja h ha akarom többé nem keres.... Tudja jól h gyenge sza* vagyok, és h valamiért ragaszkodom hozzá. És ezt élvezi.
Leszólitanak sokan, a szakitás után lefeküdtem mással, szörnyű volt mert az exemre gondoltam közben és bűntudatom van mert azt gondoltam megcsaltam... Pedig, egyedülálló voltam. Lassan szerintem pszichológushoz fordulok. Ismerkedni is elkezdtem, de mkiben őt keresem, és önigazolva hátradőlök nap végén h " hát igen, ma se találtam hozzá hasonlót" ... :(
Jelenleg is kulfoldon vagyok, irogat, en hulye meg ha elkezdek orommel meselni neki akkor mar hirtelen nem is valaszol ra :D
Az egy dolog h telefonon nem er el, de tudja hol lakom es tudja mikor talal ott meg. :/ tehat ha keres megtalal. Es sztem is ba**a +, mert biztos hogy nem szeretett belem, csak jatszik velem.
gyerekes es naiv. Hm. Mondja ezt az, aki azt tanacsolja jelentsek fel valakit, mert budapest belvarosaban megall az utcan es megvar. Nyilvan azonnali hatallyal lecsuknak a szemetet aki ilyesmire kepes! :D :D
Az ertelmes valaszokat koszi, ment a zold kez:)
A nem ertelmeseket nem koszi.. A kerdes normalis volt, a valaszaitok benneteket minositenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!