Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?!

Figyelt kérdés

Szakított velem a párom.

Én vagyok neki az első szerelme és nekem is ő.

Egymással történt ez a szűzesség dolog is.

2évet voltunk együtt.

Egy hónapja szakított elsőnek velem,ki voltam borúlva,mert nem tudtam annyivel lezárni,írtam neki,hivtam ,napokat bőgtem át ,ha megláttan akkor is csak sírtam,stb..

Mert szeretem és nem tudtam ennyiben hagyni,hogy elmegy ..Egy hét után kibékültünk.Minden rendben ment,tegnap is volt aktus.

Ma meg azt mondta,hogy ennyi volt.

Szeret,de már nem akar engem,nem akar velem lenni.Csak azért békültünk ki,mert nem bírta nézni,hogy ki vagyok idegileg.

Hangsúlyozom még szeret!!

De nem értem.

Ilyenkor hagynom kellene?Nagyon nehézz..

Voltatok hasonló helyzetben?Van még esélyünk kettőnknek?Tényleg rossz így nagyon..

18/L

2018. márc. 2. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne ha eros maradnal es hagynad. Mert igy csak sajnalatbol fog vissza-visszamenni hozzad, ideig oraig. Aztan megint jon ez. Fiatal vagy meg nagyon. Az elso szerelem az altalaban inkabb egy alapozas. Jon majd jobb, ha hagyod es engeded. De igazabol te tudod.
2018. márc. 2. 13:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Szerinted nem csak időre lehet szüksége?:( annyira reménykedek ebben
2018. márc. 2. 13:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeret, de nem szerelmes. Emberileg kedvel, ez kb ezt jelenti.

Hagyd. Rossz most. De majd rajossz..

Ha valaki tenyleg szeret nem fog elhagyni.

2018. márc. 2. 13:35
 4/14 A kérdező kommentje:

És nem tudod ,hogy érhetném dl,hogy szeressen?Vagy ez kizárt?!

Nem tudnám hagyni, nem megy..mindig visszahú a szivem..

2018. márc. 2. 13:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezt vagy erzi a masik fel , vagy nem. Ez nem olyan, hogy raeroltetem.
2018. márc. 2. 13:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Megszakad a szívem....
2018. márc. 2. 13:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez a szeret kb. azt jelenti, hogy nincsen konkrétan megfogalmazható problémája veled, de már nem érzi azt a vonzalmat, ami kellene egy kapcsolathoz. Sajnos próbálkozhatsz akárhogy, ez nem fog változni, azt meg te sem akarhatod, hogy puszta sajnálatból legyen veled.

Tudom, hogy csupa közhely, de sajnos egy szakítás az élet velejárója és bármennyire is úgy érzed, hogy megszakad a szíved, nem tart ez az érzés örökké. Sírj, gyászold meg amennyire kell, de aztán fedezd fel, hogy mennyi mindent tartogat még neked az élet!

Kitartás, erősebb vagy, mint gondolnád!

2018. márc. 2. 13:46
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszonok mindent...
2018. márc. 2. 13:47
 9/14 A kérdező kommentje:

De annyira szeretem..

Szerintetek,nem is nyerhetnem el ujra a szerelmet?!

Nem tudok beletorodni akarhogy probaltam..

2018. márc. 2. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy csak idore lenne szuksege. Ez nem igy megy. De neked viszont idore lenne szukseged. Mindenki volt ilyen helyzetben, mindenki azt hitte, hogy jon Seress Rezso a Szomoru vasarnap cimu dallal, vega a vilagnak. De nem igy lett, itt vagyunk es elunk, lett tapasztalatunk, voltak csalodasaink, es meg mennyi lesz, ojaaajj, de mennyi. Ez meg csak a kezdet, majd idovel jon olyan aki felulbiralja azt amit most erzel iranta. Legyen tartasod, legyen jellemed, mi akarsz lenni? Zacsko amibe uritenek? Mert ezt akarod, ezt hozod ki ebbol. Kritikus idoszak ez, tudom, de ne kapaloz mar ennyire, majd par het vagy honap utan jobb lesz. Az elso kapcsolatomban voltam ilyen, vagy 7-8 eve. Megakartam halni meg minden, begyogyszereztem magam, stb, nehez volt, de sikerult elfogadnom a dolgot. Vegul jott egy lany aki robbantott egy hidrogenbombat bennem es csodalkoztam, “hogy az anyam pi**aba tudtam en beszedni egy halom gyogyszert azert a csajert aki mar nem szeret, hogy?? Hogy szenvedhettem azert, aki ertem nem szenvedett.” Jellem fejlodes, szellemi fejlodesnek hivjak ezt. Majd par ev/honap tavlatabol te is igy fogod latni ezt. De lehet hamarabb. Nyugodj meg, sirjal, hallgass szakitos zeneket, szenvedj, gyaszold stb, aztan ha erzed, hogy kiszenvedted magad, lepj, ismerkedj. Most nehez, de kesobb jobb lesz.

Nyugi.

2018. márc. 2. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!