Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem, hogy ne veszítsem el a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés, meg nincs rá recept. Csak annyira szeretem. Már nem vagyunk friss kapcsolatban, de nem múlt el én még mindig szerelmes vagyok, sosem ismertem még olyat mint amilyen Ő, nekem minden álmom egy pontosan ilyen lány volt. Olyan jó vele és néha elgondolkodom, hogy Ő mit szerethet bennem mert én közel sem vagyok tökéletes. Érdekes sokan mondják, hogy összeillünk (de lehet csak az illem miatt) de én nem mindig érzem így (ez inkább a külsőmből adódó kis önbizalomhiányom miatt van). Ő mindig mondja, hogy milyen jól nézek ki dehát én objektívebben látom magam. Ő igazi gyönyörű nő én nem túl magas furafejű vagyok :) Érzelmileg szinte minden oké közöttünk, nagyon ritkán vitázunk össze valamin egyébként egymásra találtunk személyisegileg, ő elég érzékeny romantikus lelkű én meg ezt nagyra értékelem és figyelek rá, sosem bántom meg, támogatom mindenben és egyszerűen örülök, hogy vele vagyok, tök boldog vagyok. De ő is, látom rajta, hogy sugárzik, rám van kattanva Ő is, lehetséges hogy ez sose múljon el teljesen? 2 éve vagyunk együtt, ez életem 2 éve volt csak nagyon hamar elrepült. A szex egy teljesen más szint mint amit eddig sejtettem, ha napi 1-2 nincs meg már mindketten morcosak vagyunk. Nem vagyok olyan “nagyfiú” de valahogy a szexért mindig dícsérek, de most a legjobb, vele. Igazából a karrierünk is most kezd beindulni, szóval jók a kilátások. Ha ezt a “tejesítményt” tudom és akarom is tartani akkor nem kellene, hogy aggódjak ugye? Olyan tökéletes minden, hogy néha félek hogy ez valami “csapda” mert eddigi életemre nagyon nem a problémamentesség volt a jellemző.2018. jan. 9. 13:48
1/5 anonim válasza:
Az önbizalmadat fejleszd, mert az nagyon alááshat egy jó kapcsolatot.
Kb ennyi. Kommunikáljatok őszintén, legyetek legjobb barátok a szerelmen túl, figyeljetek egymásra.
2/5 anonim válasza:
Rettentően irigylem a barátnődet...
Pedig én is párkapcsolatban vagyok...
25N
3/5 anonim válasza:
Önbizalomfejlesztés! Ahogy írod is, minded rendben köztetek, szóval ha azt szeretnéd, hogy így is maradjon, akkor ne kombinálj és ne agyalj ilyesmin, ha egyszer nincs rá okod.
4/5 anonim válasza:
Csak annyit hogy amikor jonnek majd a nehezsegek akkor ne tekintsd a vilag vegenek, meg ne feltetelezd hogy az egesz csak atmeneti tevedes volt, stb.
5/5 anonim válasza:
Az biztos sokat segít, ha neki nem rinyálsz így a semmiről, mint itt teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!